Zesde editie People’s Business Zwolle

Zwolle – De zesde editie van het dynamische People’s Business Ondernemers Festival wordt op 8 maart 2012 gehouden in het prachtige gebouw van Deltion College in Zwolle. Ook de gemeente neemt weer actief deel aan dit evenement.

Tijden veranderen, we hebben behoefte aan het leggen van goede contacten, creativiteit, originaliteit en commerciële kansen. Het creëren van samenwerkingen heeft de toekomst en versterkt partijen slagvaardig te concurreren. Er is daarom gekozen voor het thema ‘Samenwerken’ – regionaal, nationaal en internationaal. De dag heeft een gevarieerd programma. Na de opening om 10.00 uur door Gedeputeerde economie de heer Theo Rietkerk verzorgt bedrijfsverloskundige Guido Thys het Flynth symposium ‘Samenwerken’.
Rond de lunch kunnen aanwezigen speednetwerken onder leiding van netwerk-expert Charles Ruffolo. Na de middag verzorgt financieel analist Kees de Kort het tweede symposium. Nieuw is de Indoor Navigation waarmee bezoekers via hun smartphone een routing richting de door hen gewenste exposanten ontvangen.

Traditiegetrouw wordt aan het einde van de middag de Ondernemer en Starter van het Jaar bekendgemaakt, gevolgd door een netwerkborrel.

Artikel delen: