Start inschrijving Halve Marathon Zwolle

Zwolle – De inschrijving voor de twaalfde editie van het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival – 9 juni 2012 – start op woensdag 1 februari 2012 om 12.00 uur. Voor zowel de Halve Marathon als de Wavin 4 Engelse Mijlen. De inschrijving gaat via inschrijven.nl.

halve_marathon_11.jpg

Het Zwolse Halve Marathon Festival is al elf jaar lang een bijzonder evenement. Sport en gezelligheid gaan hier erg goed samen. De hardlopers worden in de Zwolse binnenstad aangemoedigd door duizenden supporters en weten iedere keer weer harder te lopen door de aanmoedigingen van het publiek. Ook in 2012 zal het evenement groots worden. Dit maakt dat het Zwolse Halve Marathon Festival al elf jaar lang een feest is om te lopen en een feest om naar te kijken.

Tienduizenden enthousiaste supporters juichen je naar de eindstreep. Langs het gehele parcours spelen fanfares, bands en DJ´s. Op de Grote Markt is het onthaal grandioos. Als je gefinisht bent, kun je lekker nagenieten met je vrienden en familie op één van de gezellige pleinen in de Zwolse binnenstad. Wat wil je nog meer: lopen, toegejuicht worden en nagenieten? Zwolle geeft het je allemaal! De Halve Marathon met nationale status en tevens KNAU gecertificeerd heeft een aanloop naar het centrum, waarna je drie rondes kennismaakt met de gezellige binnenstad van Zwolle.

Organisatie
De organisatie van het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival is in handen van de Stichting Halve Marathon Zwolle in samenwerking met av PEC 1910 en av De Gemzen.

Start en finish
De Halve Marathon start om 20.15 uur op de Koggelaan en gaat via de van Karnebeek(bus)tunnel naar een parcours van drie ronden in de stad. De finish is op de Grote Markt en sluit om 23.00 uur. Het parcours is KNAU/IAAF gecertificeerd.

Inschrijven
Inschrijven voor de Halve Marathon van Zwolle kan uitsluitend online (vanaf 1 februari 2012 om 12.00 uur) plaatsvinden via www.inschrijven.nl. Selecteer vervolgens 09-06-2012 Zwolse Halve Marathon Festival. (Voor)inschrijven kan tot en met 1 mei 2012. De namen van de vooringeschreven deelnemers worden op het startnummer gedrukt. (Na)inschrijven kan tot en met 25 mei 2012 tenzij de limiet van het aantal inschrijvingen is bereikt. Op de wedstrijddag zelf is er GEEN mogelijkheid meer tot inschrijven.

Limieten
Vanwege het enorme succes de afgelopen jaren zijn wij genoodzaakt om de deelnemersaantallen te limiteren, om een goede en veilige organisatie te kunnen waarborgen. Het maximaal aantal deelnemers voor de halve marathon is 4.000.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Woensdag 13 juni 2012 – Poule B Nederland – Duitsland (20.45 uur), Kharkiv.

  Zondag 17 juni 2012 – Poule B Portugal – Nederland (20.45 uur), Kharkiv.

  De rest van de data hangt af van de prestaties van onze boys;)


  Maak melding

 2. Grote dank Ludwin, staat genoteerd!

  Deel B: daarom vroeg ik ook alleen naar de andere 2 data….nou ja op

  Zaterdag
  Woensdag
  Zondag

  in elk geval een (voetbal)feesie :D:D:D


  Maak melding

 3. Hoe slecht is dit zeg.
  Hoe kunnen ze dit nou plannen tijdens de EK wedstrijd Nederland – Denemarken. Wij leveren vanuit onze sportploeg altijd tussen de 20 en 25 vrijwilligers, die wij dit jaar niet kunnen leveren! Hierdoor missen wij ook inkomsten. Het bestuur van de halve marathon mag zich flink achter de oren krabben! Hoe hebben ze deze beslissing kunnen maken!


  Maak melding

Reageer