Kaartverkoop FC Zwolle – Go Ahead Eagles

Zwolle – Op zondag 12 februari staat de IJsselderby FC Zwolle – Go Ahead Eagles op het programma. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt in het FC Zwolle stadion. Afgelopen vrijdag wist FC Zwolle in Dordrecht opnieuw drie punten te pakken, door mooie doelpunten van Jesper Drost en Nassir Maachi. FC Eindhoven won zaterdag met 2-0 van SC Veendam. De voorsprong op de nummer twee van de ranglijst bedraagt nog steeds elf punten. Art Langeler en zijn mannen stappen aanstaande vrijdag in de bus richting Volendam. Na dit lastige uitduel, wacht de altijd beladen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Wees erbij!

FC Zwolle – Go Ahead Eagles

Zondag 12 februari 2012, 12.30 uur

Internet

De kaartverkoop via internet is maandag 16 januari van start gegaan. Ga naar www.fczwolle.nl/tickets. Doorloop het stappenplan en koop je kaart voor deze wedstrijd. Er kan één kaart gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van FC Zwolle.

TicketBox

De kaartverkoop bij TicketBox is maandag 16 januari van start gegaan. Bij de gebruikelijke verkooppunten kun je volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard één toegangskaart kopen.

Receptie FC Zwolle

De kaartverkoop bij de receptie van FC Zwolle is maandag 16 januari van start gegaan. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden.

Extra verkoopmoment: Op zaterdag 11 februari is de receptie van 11.00 -13.30 uur geopend om je toegangskaart voor FC Zwolle – Go Ahead Eagles te kopen. Ingang via de FC Zwolle Fanshop.

Wedstrijddag

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s gesloten.
Artikel delen:

Reageer