Opbrengst oliebollenverkoop SVI naar ’t Hoefijzer

Zwolle – Voetbalvereniging SVI heeft haar buren van Manage ’t Hoefijzer de helpende hand toegestoken. De manege, waar lichamelijk en verstandelijk gehandicapten en mensen met psychische problemen kunnen paardrijden, werd in september getroffen door een grote brand. Stichting ’t Hoefijzer moest alle zeilen bijzetten en kreeg van diverse kanten (financiële) steun aangeboden om zo snel mogelijk haar goede werk voort te kunnen zetten.

hoefijzer.jpg

Vanuit de vereniging kwam het plan om een financieel steentje bij te dragen aan de wederopbouw van de Manege.  Al snel werd besloten om de opbrengst van de oliebollenverkoop beschikbaar te stellen. Later werd dit uitgebreid met de opbrengst van een verloting bij de Nieuwjaarsbijeenkomst. Dit plan werd door diverse bedrijven ondersteund door prijzen beschikbaar te stellen.
Aan het eind van de rit bleef het fraaie bedrag van € 1000,- over.

Namens de v.v. SVI overhandigden Rudy van den Berg en Benny Michel de cheque aan het bestuur van ’t Hoefijzer. Voorzitster Rachel Bogaart van ’t Hoefijzer was zichtbaar verrast door de bijdragen die ze in dank aanvaardde.

De v.v. SVI bedankt iedereen die zijn of haar steun heeft gegeven aan deze actie.

Meer info over ’t Hoefijzer staat op www.thoefijzer.nl

Artikel delen:

Reageer