Sidney Samson bij University Of Dance

Zwolle – Hoewel de internationaal gerespecteerde producer Sidney Samson nauwelijks nog in Nederland te vinden is, maakt hij zaterdag 11 februari tijd vrij voor een nieuwe editie van University Of Dance (UOD) in Zwols poppodium Hedon. Zijn productie Riverside werd een fenomenale hit, waarna sterren als Rihanne en David Guetta bij hem aanklopten. Tijdens University Of Dance krijgt de man ondersteuning van de Bassjackers, Bizzey, Timo-T & Lastpaq, Low-Reply & Pharaonic en Casper Grey.

Sinds zijn internationale doorbraak met de productie “Riverside” wordt Sidney Samson erkent als één van de beste DJ’s ter wereld en is hij een internationaal gerespecteerde producer. Sidney Samson toert de hele wereld over van continent naar continent en is vandaag de dag nauwelijks te vinden in Nederland. Hij deelt tegenwoordig de studio met sterren als Lil Wayne, David Guetta, Will.I.Am, en Rihanna.

Bassjackers hebben een flinke metamorfose ondergaan sinds hun eerste UOD boeking in 2010. Ze begonnen als Nederlandse talenten en zijn inmiddels uitgegroeid tot een internationale DJ naam met baanbrekende producties. Zo werd hun nummer Mush Mush door alle grote DJ’s als club banger gehanteerd (o.a. Swedish House Mafia, Benny Benassi, Tiesto, Afrojack, Sidney Samson, Dada Life enz.) en werden de mannen door Tiësto uitgenodigd voor een back2back-set op Privilage Ibiza.

Bizzey is het vaste vocale gezicht van UOD en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zwolle als frontman van de formatie Yellow Claw. Bizzey is solo ook succesvol bezig en werkt samen met artiesten als Don Diablo, Sidney Samson, Crookers, Sandro Silva, Bassjackers en Hardwell.

Ook deze editie van UOD wordt geopend door Zwolse talenten. Dj’s Timo-T & Lastpaq en dj’s Low-Reply & Pharaonic zorgen middels back2back sessies voor een gepaste opening van een mooie avond. De Zwolse inval wordt afgesloten door Casper Grey, bekend van de dansavond ‘Even Dansen’ en inmiddels een bekend gezicht van eerdere UOD edities.

UNIVERSITY OF DANCE
Line-up: SIDNEY SAMSON / BASSJACKERS / BIZZEY / TIMO-T & LASTPAQ / LOW REPLY & PHARAONIC / CASPER GREY

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Zaterdag 11 februari

Open / Aanvang: : 22:00 uur

Entree : € 12,50 (vvk) – € 15,00 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)

Minimum leeftijd : 18+

University of Dance is een initiatief van Hedon & Studentertaiment waarbij Dirk Deluxe het concept levert. Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer