‘Samen’ Zwolle bundelt krachten met Kindercoach

Zwolle – Ruby Blom (mede eigenaar ‘Samen’) en Kindercoach Cornelie Vogtländer gaan samen informatie-ochtenden organiseren. ‘Opvoeden is één van de grootste (en mooiste!) uitdagingen die er zijn en wij willen ouders daar graag in bijstaan’

Elke maand is er een inloopochtend waarbij vragen gesteld kunnen worden aan Cornelie Vogtländer, kinder-en opvoedcoach bij Praktijk High5! Soms aan de hand van thema’s als kind & (over)gewicht, leerproblemen, boosheid, faalangst, weerbaarheid, slaapproblemen en andere opgroei-onderwerpen. Een andere keer kan men gewoon vragen over (de ontwikkeling) van hun kinderen stellen of gewoon eens kennismaken met een Kindercoach. Op 8 februari vindt de eerste inloopochtend plaats van 10:00 tot 12:00 bij ‘Samen’.

Dit keer beantwoordt Cornelie alle vragen over de methode ‘ik leer anders’ voor kinderen die moeilijkheden hebben met spelling, lezen, automatiseren, rekenen, tafels onthouden. Als men het gevoel heeft dat er veel meer in het kind zit dan er nu uitkomt op school. Kinderen kunnen tijdens de informatieochtenden heerlijk spelen onder deskundige begeleiding van de pedagogisch medewerkers van ‘Samen’.

Artikel delen:

Reageer