Grolsch start grote Zwolse campagne

Zwolle – Vanaf volgende week gaat Grolsch samen met de inwoners van Zwolle op zoek naar de bijzondere kanten van Zwolle, door hen te vragen “Wat maakt Zwolle voor jou Zwolle?”. Om antwoord op deze vraag te krijgen, roept Grolsch de inwoners op een proost uit te brengen op hun stad via een biervilt dat volgende week op hun deurmat valt. De leukste, origineelste en mooiste proostteksten worden geselecteerd en vervolgens verwerkt in de lokale Grolsch campagne. Op deze manier bepalen de Zwollenaren de inhoud van de Grolsch campagne-uitingen in hun eigen stad.

Iedere stad heeft iets eigens: karakteristieke mensen, een authentiek verleden en mooie anekdotes. Dit zijn de dingen die een stad uniek maken. Grolsch wil het eigen karakter van Zwolle vieren door bijzondere proosten over deze stad te verzamelen. Dit doen zij door aan Zwollenaren te vragen “Wat maakt Zwolle voor jou Zwolle?”. Alle inwoners van de stad vinden volgende week een proostvilt in hun brievenbus, waarop ze hun eigen persoonlijke proost op hun stad kunnen invullen. De verschillende proostteksten kunnen uiterlijk tot en met 19 februari 2012 worden ingeleverd bij de deelnemende supermarkten en Grolsch schenkende horecalocaties in Zwolle.

Bij inlevering van de proosttekst in de supermarkt maakt men kans op 1-van-de-100 dinercheques, bij inlevering van de proosttekst in één van de Grolsch horecalocaties in Zwolle ontvangt men twee bier voor de prijs van één.

Proostpakket

De meest bijzondere proostteksten worden door Grolsch en enkele prominente Zwollenaren geselecteerd en op speciale bierglazen en -vilten gedrukt. Deze bierglazen en -vilten worden vervolgens gebruikt in de verschillende Grolsch horecalocaties in Zwolle. Ook krijgt iedere Zwollenaar van 2 tot en met 8 april een set van deze glazen en vilten cadeau bij aankoop van een krat Grolsch bij één van de deelnemende slijterijen of supermarkten. De geselecteerde proostteksten zullen bovendien te zien zijn in diverse campagne-uitingen van Grolsch in de stad.

Op de stad Zwolle!

Jan Nales, Marketing Directeur bij Grolsch: "Grolsch kenmerkt zich door haar eigen kijk op de wereld en op bier in het bijzonder. Generatie na generatie hebben we onze eigen weg gevolgd en de dingen ánders gedaan. Onze beugelfles is daar een mooi voorbeeld van. Met deze campagne willen wij de bijzondere kanten van verschillende steden in Nederland laten zien en wie kan dat beter beoordelen dan de inwoners van de stad zelf. Wij zijn erg benieuwd naar de kijk van de Zwollenaren op hun eigen stad!”

Artikel delen:
Reacties 9
 1. :D:D:D Een maand geleden al, zal ik een smaakversterkende poster bij een bushalte in Stadshagen. Volgens mij alleen met de lekkere woorden

  Zwolle

  &

  Grolsch

  Zullen we dus wel weer eens tegenkomen. Hmmmmm 😛

  —–

  We wachten op de BIERVILT en de mogelijk proostteksten.


  Maak melding

 2. Héérlijk en Helder anoniempje, die’s nog uit de tijd van de Avond-4-daagse op de Turfmarkt & de bos- en heidetocht.

  Heb ook wat in de kop…….maar ik wil er een prijs mee verdienen 8)

  Prut op ’t weekend mensen, plop…deze ging op z’n ‘typisch GROLSCH’
  open…uniek in de wereld
  :D:D:D


  Maak melding

Reageer