N35 Zwolle – Raalte gestremd door ongeval

Zwolle – Door een ongeval op de N35 Zwolle – Raalte is de weg vanaf 11.00 uur afgesloten voor het verkeer.

Tussen Wijthmen en Heino gleed door nog onbekende oorzaak de auto van de weg. De meest waarschijnlijke reden zal gladheid door sneeuwval zijn. De vrouw werd gewond naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. de onbekende oorzaak, lijkt een bekend probleem.. ‘overschatting’… of ‘ik heb toch winterbanden’ of wat te denken van: snelheid…


  Maak melding

 2. Wat te denken van het feit dat de weg al lang niet meer voldoet aan de eisen. Toenemend verkeer door aanpassingen verderop de N35 en A35, verder dichtslibben bij Raalte, verkeerslichten op de verkeerde plek. Regelmatig zijn er ongevallen, ook bij mooi en droog weer. Maak er twee keer tweebaansweg van met bijbehorende veiligheidsaspecten en er zullen minder ongevallen plaatsvinden.


  Maak melding

 3. Voor wie het vandaag niet gemerkt heeft (gelet op de eerdere reacties)… Het sneeuwde vandaag gewoon effe behoorlijk heftig EN soms hebben mensen gewoon pech.

  …om snelle vooroordelen en nu even niet ter zake doende politieke statements hier effe (samen met de sneeuw) weg te schuiven!


  Maak melding

Reageer