Kettingbotsing vertraagt verkeer Zwolle – Amersfoort

Zwolle – Een kettingbotsing op de A28 Zwolle – Amersfoort zorgt vrijdagmiddag voor een rijbaanafsluiting. Maar de file van Amersfoort naar Harderwijk is ook niet mis, rond 14.15 uur was daar vanaf Rijnsweerd naar Harderwijk maar liefst 46 km.

Tussen Harderwijk en Strand Horst zijn 15 voertuigen op elkaar geklapt. De materiële schade is groot, maar liefst 11 voertuigen moeten worden afgesleept. Verkeer richting Amersfoort wordt geadviseerd vanaf het knooppunt Hattemerbroek via de A50 en de A1. Hoe lang de afsluiting gaat duren is niet bekend.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. snelheid aanpassen is voor heel veel mensen een probleem.kom net van de a28 en met een gangetje of 60 a70 en wat denk je .vrachtwagens en auto,s knallen je gewoon voorbij .geen wonder zo dat er zo veel ongevallen gebeuren met die mafkezen die gewoon weigeren hun snelheid aan tepassen met deze weersomstandigheden.>:(>:(>:(


  Maak melding

 2. “…Amersfoort naar Harderwijk is ook niet mis, rond 14.15 uur was daar maar liefst 46 km…” : 46 km file tussen Amersfoort en Harderwijk? 23 heen- en 23 terug dan zekers?

  ============

  Goed gezien. Bericht aangepast!
  Er stond wel 46 km 😉


  Maak melding

Reageer