Zwollenaar schrijft boek Egostrippen

Zwolle – Zwollenaar Rick van Asperen is de auteur van het nieuwe boek, Egostrippen, de kick van je eigen ik. Het boek is vanaf 15 februari verkrijgbaar bij de betere boekhandel en diverse boekenwebsites. In dit boek laat Rick je kennismaken met trippende ego’s en geeft hij je concrete handvaten om je eigen trippende ego’s te strippen. Steek niet langer je energie in het bouwen van het toekomstige ‘ideaal’ plaatje maar herstel de aansluiting met hetgeen je nu beweegt (of tegenhoudt).

Het boek gaat uit van drie basisregels: Je doet nooit iets voor een ander!, Het ligt nooit aan een ander! en Je oordelen zeggen niets over een situatie, iets of iemand anders! Door deze basisregels te hanteren leef je in een betere harmonie met je eigen ego en die van anderen. Door je ego te strippen, leer je helder te communiceren met jezelf. Wanneer je helder met jezelf communiceert, in plaats van te luisteren naar je trippende ego’s, lukt het je achterliggende boodschappen beter te begrijpen en kun je daar naar handelen.

Egostrippen is een uitdaging voor iedereen die meer uit zichzelf en zijn omgeving wil halen. Het boek is op een luchtige en toegankelijke wijze geschreven waardoor er een positieve energie bij de lezer los komt en je direct zin krijgt om aan de slag te gaan met het bijbehorende e-book. Dit e-book met de prikkelende titel Egostrippen, doe het zelf! krijg je er gratis bij.

Rick van Asperen geeft al een aantal jaren succesvol Egostrippen-workshops, trainingen en presentaties, waarbij hij laat zien hoe het is om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen handelen in plaats van te doen alsof omwille van je imago. Ook nodigt hij je uit om je te verdiepen in de beweegreden van anderen. Hierdoor zie je allerlei nieuwe wegen doordat je niet langer verblind wordt door alle hallucinaties van je eigen trippende ego’s.

Meer informatie over het boek EGOSTRIPPEN,de kick van je eigen ik, is te vinden op www.egostrippen.nl

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Hoop wel dat het voor sommigen NIET een nog opgeblazener ego oplevert……moest er natuurlijk staan.

  ——

  Was bijna weg uit de site tot

  Onze droom is de bewegingsvrijheid in Nederland te vergroten door het aantal opgeblazen ego??s te helpen verkleinen.

  Haha in combinatie met ieders (o.k. van velen) maximale zucht naar vrijheid…..in alles. Is dit op zijn minst een aansprekende droom.


  Maak melding

Reageer