Aanhoudingen na doodsbedreigingen Voorstraat

Zwolle – Bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat werd in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 februari een 28-jarige man uit Zwolle aangehouden voor bedreiging.

De man had even daarvoor een portier van een uitgaansgelegenheid met de dood bedreigd. De portier deed daarvan aangifte. De Zwollenaar is voor nader onderzoek ingesloten. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt. Dezelfde nacht werd bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat een 37-jarige man uit Helmond aangehouden. De man had tegen deuren en ramen geschopt bij de uitgaansgelegenheid. Toen portiers van de bewuste gelegenheid de man tot stoppen wilden brengen, viel hij hen aan. De man had daarbij een mes in zijn handen, waarmee hij een van de portiers licht verwondde aan zijn hand. De portiers konden de man gezamenlijk onder controle krijgen en droegen hem over aan de politie. De man is ingesloten voor nader onderzoek. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Oppakken dat soort mensen flinke boete geven en voor 5 jaartjes de gevangenis in gooien zoals dat in America voor soortgelike misdaden wordt gedaan en een levenslange stadsverbod geven!!!Dan leren ze het wel!!


    Maak melding

  2. @ doosje, echt waar? Ben je wel eens mensen met wapens tegengekomen? Als het wel zo triest is, hoop ik toch alleen binnen? Heb namelijk zelf nog wel een “veilig gevoel” in ons Zwolle. Ben er natuurlijk niet als jonge gasjes stoer lopen te doen. Tijdens het wachten, zaterdagnacht en omgeven door veel politie; hoorde en zag ik veel tenenkrommend stoer gedrag…en helaad is schelden met een hele ziekte daar onderdeel van. Weet wel bijna zeker dat be√Įnvloeding door drank en drugs √©n het “moeten imponeren” ze zover brengt. Jammer dat de aanwezige meisjes ze niet temperden. Zouden meisjes ook met wapens lopen?


    Maak melding

Reageer