Foutje bedankt!

Ingezonden:

Sommige chauffeurs van veegwagens lijken een beetje bedrijfsblind. Het parkeerterrein was keurig schoon. Op de parkeervakken was geen sneeuw te bekennen. Op het parkeerterrein stond ook nog een auto. Deze auto werd kennelijk als obstakel gezien.

auto_onder_zand.jpg

Met de bezemwagen werd het wegdek keurig schoongeveegd, precies tot aan de geparkeerde auto. Of de bestuurder van deze auto daar zo blij mee is waag ik te betwijfelen. Het is het parkeerterrein van de Fa. Koldijk aan de Branderweg te Westenholte. Een medewerker van een beveilgingsbedrijf vertelde dat hij kontakt had gehad met het bedrijf dat ter plaats had geveegd. Ze wilden niet ter plaatse komen om te kijken. Ze waren te druk. De reactie was: "Het smelt wel weer."

Artikel delen:
Reacties 28
 1. @ Hans: ze maakten laatst nog zoveel reclame voor die oplaadpunten. Dat ze zo goed liepen en zich snel (al dan niet geponsord) in den lande zouden verspreiden.


  Maak melding

 2. Waanzinnig! Ik zou de Fluence (van Oving?) eens goed inspecteren op schade. Blijkbaar is bekend op wie het verhaald kan worden…


  Maak melding

 3. ik heb hier ook foto’s van gemaakt… ook een detail van die meuk… en dat ziet er bijzonder uit… dat smelt niet zomaar..

  toen ik een rondje reed om het gebouw heen, stond er aan de zijkant ook een busje.. op dezelfde manier “bewerkt”.


  Maak melding

 4. Mij is dit een half jaar geleden ook in mn straat, voor mn deur overkomen, niet in zo’n erge mate trouwens.
  Nadat ik het servicenummer van de Rova had gebeld waren ze er na een half uurtje met een auto en hebben ze met een hogedrukspuit mn auto weer schoongespoten.


  Maak melding

 5. Is het zeker dat dit Rova is geweest dan?

  Wat wel vrij zeker is is dat het geen ongelukje is. Als je het zo ziet lijkt het mij ERG stug, dat dit gebeurt door één keer toevallig even verkeerd te staan met de veegwagen!

  Ik vind dit wel ver gaan voor een geintje!


  Maak melding

 6. Ja je moet zo rekenen dat die vent van die veegmachine ook last kan hebben van ochtendhumeur.
  En misschien kan hij ook in de reclamespot van Pearl voor een bril.


  Maak melding

 7. wat een idioot die die gedaan heeft, beetje gefrustreerd op zijn autootje zitten, en lachen dat ie weer een nieuwe auto van iemand anders zo toegetakeld heeft. Achterhalen wie dit gedaan heeft en zeker als werkgever die persoon een reprimande geven, en op laten draaien voor eventuele bijkomende kosten. Zal me trouwens niks verbazen dat ie zelf ook een fotootje genomen heeft om ff stoer te laten zien aan z’n
  maten


  Maak melding

 8. ron b ; Uw reactie op dit artikel is volstrekt ongegrond en ronduit achterlijk te nomen. Uit uw reactie blijkt dat u geen verstand heeft van de situatie en over veegwagens in het algemeen. Toevallig ken ik deze jongeman van persoon en was hij over dit akkefietje ronduit bedroefd. Dit akkefietje is gemeld bij het veegbedrijf en zowel het bedrijf waar geveegd is.

  Deze jongen werkt keihard, dag en nacht zodat u met uw auto’tje veilig over straat kan. Een beetje begrip en compassie is in deze tijd zeldzaam maar toch raad ik u aan om hier een beroep op te doen.

  @ Iedereen die maar wat roept, ga geen gedachtegangen rondstrooien op het internet hier wordt niemand beter van. Als jullie niet weten hoe vegen gaat en hoe de straal van de wagen verloopt reageer dan niet. Dan is het nog nuttiger om nieuw toiletpapier aan te schaffen.  Maak melding

 9. Iedereen die maar wat roept, ga geen gedachtegangen rondstrooien op het internet hier wordt niemand beter van. Als jullie niet weten hoe vegen gaat en hoe de straal van de wagen verloopt reageer dan niet. Dan is het nog nuttiger om nieuw toiletpapier aan te schaffen.

  Ik mag dan ook aannemen dat de bestuurder van de veegwagen weet hoe de straal van de wagen wel verloopt…


  Maak melding

 10. beste Bram lees even het artikel even goed,

  Het parkeerterrein was keurig schoon. Op de parkeervakken was geen sneeuw te bekennen. Op het parkeerterrein stond ook nog een auto. Deze auto werd kennelijk als obstakel gezien.

  Met de bezemwagen werd het wegdek keurig schoongeveegd, precies tot aan de geparkeerde auto.

  en als deze jongen dan zo keihard werkt dag en nacht mag die wel eens een paar daagies vrij nemen. Kan die nadenken om de volgende keer een metertje van die geparkeerde auto weg te blijven. Want volgens mij is die dan een beetje overwerkt. Als je die ENE auto die daar staat er zo onder te rammen, kun je over een ongelukje of hier niets aan kunnen doen, niet meer over spreken volgens mij.

  En de reactie van het bedrijf zegt genoeg over de mentaliteit die daar heerst lijkt me.


  Maak melding

Reageer