Gemeenschapskringen onderdak bij Harley Davidson Club

Zwolle – De gemeenschapskringen “ Hart voor Aa-landen en Hart voor Holtenbroek “ hebben onderdak gevonden bij de Harley Davidson Club (HDC) aan de Peterkampsweg. Vanwege het feit dat er nog geen duidelijkheid is rond de wijkcentra waren de gemeenschapskringen hard op zoek naar onderdak.

Op woensdag 8 februari om 15.00 uur vindt symbolisch de sleuteloverhandiging plaats aan de Peterkampsweg door voorzitter Martin Graveth van de HDC. Beide partijen hebben elkaar gevonden via Ideeenmakelaar Annemiek de Wolf. Het is geen voor de hand liggende combinatie, toch zijn beide partijen blij met de samenwerking. De Harley Davidson Club zocht nog een sociale organisatie met heldere idealen en niet gericht op winstbejag en eigen ego’s. De gemeenschapskringen zochten onderdak in de wijk Aa-landen en Holtenbroek. De formele start van de gemeenschapskring in Holtenbroek is op 27 maart, de start van de gemeenschapskring in de Aa-landen was in december 2011.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Het staat er duidelijk, dick: De Harley Davidson Club zocht nog een sociale organisatie met heldere idealen en niet gericht op winstbejag en eigen ego??s.

    Let vooral op het woordje “nog”8)

    it takes one to know one;)


    Maak melding

  2. Dacht eerst dat de één de ander nodig had/gebruikte maar misschien gebruikt/heeft de ander de één nu nodig…of ook nodig 😮 Ze maken het er niet makkelijker op bij die veel besproken gemeenschapskring….misschien moeten we er maar eens met een verkenningscommissie van het onvolprezen http://www.weblogzwolle.nl gaan kijken. Het roept bij mij meer ? dan antwoorden op .


    Maak melding

Reageer