Sabotage vormt Stukafest afterparty in Hedon

Zwolle – Donderdag 16 februari wordt het studentenkamerfestival Stukafest groots afgesloten met een gloednieuwe Sabotage in Zwols poppodium Hedon. Dj Henk Kanning (HNK), Pauluz, en $imon brengen hun platenkoffer vol met de fijnste hiphop, dubstep, indie, electro en alternative tracks mee om na de intieme voordrachten in de studentenkamers flink los te kunnen gaan op de dansvloer van Hedon.

Met HNK (KinkFM), Pauluz(Plato,Blizzurd) en $imon(Sparky) aan het roer is de kans groot dat jij vrijdagochtend spierpijn hebt van het dansen. Het meest besproken feest van Zwolle: Sabotage maakt iedere maand haar opwachting met een eclectische editie op de donderdagavond. Met geregeld bijzondere acties en als vaste regel, voor 00:00 binnen betekend gratis entree, zit het concept nog altijd in de lift. Tijdens het Studentenkamerfestival, oftewel Stukafest, zullen tien studentenkamers in het centrum van Zwolle omgetoverd worden tot minitheaters.


Op die studentenkamers zullen heel uiteenlopende acts optreden; van schrijvers tot dansers, van muzikanten tot cabaret. Het doel is een intiem samenzijn tussen artiest en publiek. Op het programma staan o.a. Typhoon, Aïrto, Tommy Ebben en Hubble Orkestar.

SABOTAGE (STUKAFEST AFTERPARTY)
met HNK / Pauluz / $imon

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Donderdag 16 februari

Open / Aanvang : 23:00 uur

Entree : € 5,00 (excl. € 1,- servicekosten) – voor 0:00 binnen= gratis en

Artikel delen:

Reageer