All Star Gala compleet met basketbalclinic

Zwolle – Het All Star Gala van de Dutch Basketball League dat op zondag 26 februari plaatsvindt in het Landstede Sportcentrum te Zwolle start met een All Star Clinic voor de jeugd. Deze wordt gegeven door spelers en staff van Landstede Basketbal in samenwerking met het Centre for Sports & Education. Na afloop kunnen deelnemers uiteraard volop genieten van alle andere activiteiten op het basketbalspektakel.

De All Star Clinic is bedoeld voor jeugd in de leeftijd van 10-16 jaar en voor ieder niveau. De deelnemers gaan van 9.30 tot 12.30 uur aan de slag met leeftijdgenoten en worden ingedeeld naar niveau. Er worden over de hele ochtend verschillende stations afgewerkt, waar je overal iets anders leert. Dribbelen, schieten, passen… er is van alles wat! Als afsluiting wordt er een Mini All Star wedstrijd gespeeld. Iedere deelnemer krijgt een bal,een T-shirt en natuurlijk gratis entree naar het DBL All Star Gala! Inschrijven kan via www.ibasketball.nl/allstargala.

Ook over het middagprogramma wordt steeds meer bekend. Vorige week zijn door het publiek de starters gekozen de All Star Game. Helaas kregen de spelers van Landstede Basketbal nét niet genoeg stemmen om te kunnen beginnen. De coaches zullen binnenkort de overige vijf spelers per team aanwijzen.

Artikel delen:

Reageer