Nieuwe shirtsponsor voor Hockey Club Zwolle

Zwolle – Hemmink B.V. uit Zwolle is de komende drie jaar shirtsponsor van het eerste dames- en herenteam van de nieuwe hockeyvereniging ‘HC Zwolle’. De sponsoring van de hockeyteams past in het beleid van de onderneming om talent te stimuleren en actief verbinding te zoeken met de Zwolse samenleving. Hemmink vindt het belangrijk om haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen en investeert daarom graag in lokale doelen op het gebied van bijvoorbeeld kunst, cultuur en sport.

Het bestuur van HC Zwolle is blij en trots dat Hemmink B.V. als shirtsponsor haar naam heeft verbonden aan de club. Voor hen is het een enorme stimulans voor de ontwikkeling van de nieuwe hockeyclub. Een prachtig bericht, mede gezien de Algemene Leden Vergadering van ZMHC en TEMPO’41 die vanavond op het programma staat.


De twee Zwolse hockeyclubs, Tempo ’41 en ZMHC, hebben besloten vanaf het hockeyseizoen 2012-2013 samen verder te gaan als één nieuwe club onder de naam: HC Zwolle (Hockey Club Zwolle). De club gaat zich vestigen op sportpark ‘Het Hoge laar’, voormalige sportaccommodatie van voetbalvereniging CSV ’28, aan de Luttekeweg in Zwolle.

Meer informatie

Ontwikkelingen over de nieuwe hockeyclub zijn te volgen op www.hczwolle.nl. De club is ook te volgen op Twitter: @HCZwolle.

Artikel delen:

Reageer