Tuin & Sfeer beurs 2012

Zwolle – Organisatiebureau ’t Noord organiseert van donderdag 16 t/m zondag 19 februari 2012 de tuinbeurs Tuin & Sfeer in de IJsselhallen te Zwolle.

combifoto_tuinbeurs_6280_0310.jpg

Op de beurs kunnen bezoekers terecht voor alles op het gebied van tuinen en de nieuwste tuinartikelen. Op de Tuin & Sfeer beurs zijn de nieuwste tuintrends te vinden. Er zijn stands te vinden met tuindecoraties, vijvers, planten en tuingereedschappen. Tevens zijn er weer tal van prachtige modeltuinen om te bewonderen en om inspiratie op te doen voor de eigen tuin. Daarnaast is de sfeervolle aankleding van de beurs een absolute meerwaarde. Tuin & Sfeer wil tuinbezitters -maar ook eigenaren van een balkon of dakterras- inspireren, informeren en motiveren om van het buitenleven te genieten.

Alles voor de tuinliefhebber

Iedere tuinliefhebber kan zijn hart ophalen op de Tuin & Sfeer beurs. Voor persoonlijk tuinadvies kunnen bezoekers terecht bij de stands van hoveniers of tuincentra. Elke dag is er een tuinlezing waarin verschillende tuinonderwerpen aan de orde komen.Voor de jonge beursbezoekers is er een speciale bloemenspeurtocht waarbij kinderen op zoek gaan naar tien verschillende bloemenkaarten die verstopt zijn op de Tuin & Sfeer. Met een ingeleverde afscheurkaart maken zij kans op een bouwpakket voor hun eigen nestkastje. Daarnaast is Kinder-theater ‘Goud’ aanwezig om voor vermaak te zorgen, dit doen zij op zaterdag om 13.00 uur en op zondag om 10.30 en 13.30.

Tuin als toevluchtsoord

De Tuin & Sfeer beurs is het zonnetje in het vroege voorjaar. Juist in deze tijd zijn mensen op zoek naar een gezellige plek om lekker te ontspannen. De tuin wordt hierdoor steeds belangrijker. Dit is dé plek om tot rust te komen en de dagelijkse ellende te vergeten. De Tuin & Sfeerbeurs besteedt hier aandacht aan met buitenmeubels, sfeervolle decoratieartikelen, overkappingen en nog veel meer.

Donderdag 16 en vrijdag 17 februari is de beurs geopend van 14.00 tot 21.30 uur. Zaterdag 18 februari is de beurs geopend van 10.00 tot 18:00 uur. Zondag 19 februari is de beurs geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie: www.tuin-sfeerbeurs.nl

Artikel delen:

Reageer