Patrick wordt nieuw kledingsponsor van FC Zwolle

Zwolle – Spirit, liefde voor voetbal en een rijke geschiedenis, het zijn slechts enkele elementen die Patrick en FC Zwolle gemeen hebben. Vanaf het seizoen 2012-2013 gaan de twee partijen bovendien een nauwe samenwerking aan. Patrick is de komende drie seizoenen de kledingsponsor teamware van FC Zwolle.

Wie de geschiedenis van Zwolle er op naslaat, weet dat voetbal er echt leeft en de strijdlust van Zwolle trok al snel de aandacht van Patrick. Net als FC Zwolle scoort het sportmerk momenteel hoge punten op de Nederlandse voetbalvelden. In anderhalf jaar tijd sponsort Patrick reeds meer dan 100 Nederlandse voetbalteams, waaronder ook NAC Breda in Eredivisie.

Het merk geeft cash geld in ruil voor visibiliteit op het voetbalveld en heeft de grootse ambitie omPatrick  kledingsponsor teamware te zijn van alle Nederlandse (amateur)clubs. Met zijn niet aflatende vechtlust en passie voor voetbal is FC Zwolle dan ook de perfecte vertegenwoordiger voor Patrick. FC Zwolle bedankt Hummel voor de jarenlange, prettige samenwerking.

Artikel delen:

Reageer