Bevrijdingsfestival zoekt standhouders voor boulevard

Zwolle – De voorbereidingen van de 22ste editie van Bevrijdingsfestival Overijssel zijn weer in volle gang. Een onderdeel van het festival is de Festivalmarkt, waarvoor we op zoek zijn naar standhouders voor de Festivalboulevard.

De Festivalmarkt van Bevrijdingsfestival Overijssel gaat weer onderdeel uitmaken van de Festivalboulevard aan de Wethouder Alferinkweg. Dit is de hoofdader van het festival. Een groot deel van het festivalpubliek komt en gaat via deze boulevard. Daarnaast is dit ook de route tussen het hoofdpodium en de verschillende podia die zich in Park de Wezenlanden bevinden. Hiervoor zijn wij op zoek naar commerciële en non-profit organisaties welke een stand willen huren om hun producten te verkopen of bezoeker te informeren over hun organisatie. Het festivalprogramma duurt tot ongeveer 00:00 uur. U kunt zich aanmelden via de website www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl of een e-mail sturen naar Femke Nieuwenhuizen; femke@niekvandersprong.nl.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. @ Drama,
  Ik vind ?? 120/135 niet een bedrag waarover je kunt spreken van belangenloos vooral niet als je dit moet voldoen aan Niek van der Sprong BV voor een stuk stoep.


  Maak melding

 2. misverstand-1: ik heb geen BV
  misverstand-2: de pachtsom komt ten goede van de stichting Bevrijdingsfestivaloverijssel en draagt bij aan de totale financiering van het gratis toegankelijke festival.
  misverstand-3: ik ben geen non-profit bedrijf, maar een cultureel ondernemer, die in opdracht van de stichting BFO het festival produceert met een 5-tal (betaalde)medewekers, 7 stagiaires en 800 enthousiaste vrijwilligers.

  Als er mensen zijn die meer inzicht willen hebben in de financiele situatie van het Bevrijdingsfestival dan nodig ik ze van harte uit voor een toelichting.


  Maak melding

 3. Goede morgen!

  Hierbij vragen wij u of er op het Bevrijdingsfestival plaats is voor een oliebollenkraam. Wij hebben een kraam van 7 meter. Met deze kraam staan wij ook op andere evenementen, w.o. jaarmarkten, braderie√ęn etc.

  Uw antwoord zien wij met belangstelling tegemoet.

  Met vriendelijke groeten,

  Verwijk’s Gebakkraam
  B. Leek


  Maak melding

Reageer