Nieuwe sponsorcontracten voor FC Zwolle

Zwolle – Op zondag 12 februari vindt, voorafgaand aan de IJsselderby FC Zwolle – Go Ahead Eagles, de ondertekening plaats van twee nieuwe contracten. DeltaWonen en Advice reclame-adviesbureau gaan zich verbinden als maatschappelijk partner aan FC Zwolle United. Ambassadeur Erben Wennemars tekent het contract met directeur Evert Leideman van deltaWonen en directeur van Advice, Pim van der Wildt.

Woonboulevard Zwolle verbindt zich als nieuwe sponsorpartner aan FC Zwolle en HekonValentijn als Official Merchandising Partner. Karel Rikels, voorzitter van de reclamecommissie van Woonboulevard Zwolle, tekent namens vijftien ondernemers die aangesloten zijn bij Woonboulevard Zwolle het contract. Daarna zal Willem Jan Hekkers namens HekonValentijn zijn handtekening onder het contract zetten. Algemeen Directeur van FC Zwolle, Edward van Wonderen, tekent namens FC Zwolle beide contracten.

Het succes van FC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de Zwolse club, is niet onopgemerkt gebleven. De vele maatschappelijke initiatieven die samen met verschillende partners worden uitgevoerd, krijgen aardig voet aan de grond in de regio Zwolle. Het doel? Door het inzetten van de kracht van voetbal zorgen voor een betere samenleving.
Artikel delen:

Reageer