Spelers Landstede Basketbal op All Star Gala

Zwolle – Op het All Star Gala van de Dutch Basketball League dat op zondag 26 februari plaatsvindt in het Landstede Sportcentrum te Zwolle zullen ook spelers van Landstede Basketbal hun opwachting maken.

De organisatie heeft de spelers bekend gemaakt van de U23 Game. Voor het team Noord, dat gecoacht wordt door Rein van der Kamp, zijn Kevin Landman, Mark Ridderhof en Bas Veenstra geselecteerd. Ram Elias Pour was ook uitverkozen, maar is helaas geblesseerd. Daarnaast is ook Damon Huffman zeker van deelname aan het All Star Gala. De guard van de Zwolse eredivisionist zal deelnemen aan de 3-point Contest. Met een schotpercentage van 39.4 stond hij op het belangrijkste meetmoment (29 januari) veilig op een zesde plek in de ranglijst met beste schutters. De eerste acht op die ranglijst nemen deel aan de contest. 

Binnenkort worden nog de deelnemers aan de Dunkcontest bekend gemaakt én de bankspelers voor de All Star Game. Kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar via: www.ibasketball.nl/allstargala.

De volledige teams U23:

NOORD (coach Rein van der Kamp, Landstede Basketbal) – Yannick van der Ark, Thomas Koenis, Max van Schaik, Jessey Voorn (allen GasTerra Flames), Mark Peter Hof, Dexter Hope, Valentijn Lietmeijer (allen Lasaulec Aris), Kevin Landman, Mark Ridderhof, Bas Veenstra (allen Landstede Basketbal) en Mohamed Kherrazi (Zorg en Zekerheid Leiden). Ram Elias Pour (Landstede) is geblesseerd.

ZUID (coach Randy Wiel, Challenge Sports/RBC) – Craig Osaikhwuwuomwam, Kieran Celaire, Dimeo van der Horst (allen Magixx Playing for KidsRights), Gian Slagter, Leon Williams, Ralf de Pagter, Stefan Mladenovic (allen Challenge Sports/RBC), Mike Schilder, Jeroen van der List, Jeffrey Touw (allen EiffelTowers) en Joost Padberg (Stepco BSW).

Artikel delen:

Reageer