Derde editie Battle for the Queen Assendorp

Zwolle – Alweer voor het derde jaar organiseert de commissie Koninginnedag Assendorp The Battle for the Queen, een band-battle waarin verschillende genres aan bands het tegen elkaar opnemen om een plek te veroveren in de line up van Koninginnedag Assendorperplein 2012 en een gage van €250,=.

De bands konden zich aanmelden middels het toesturen van mp3tjes of YouTubelinkjes binnen een tijdsbestek van 2 weken. Ruim 85 bands hebben zich in die twee weken ingeschreven. Hieruit zijn 9 bands geselecteerd voor de drie voorrondes. Uit elke voorronde kiest de jury één band. Deze bands zullen op 16 maart in de finale strijden om een plaats in de line-up van Koninginnedag Assendorperplein 2012. De voorrondes vinden plaats op de vrijdagen 17, 24 februari en 2 maart. De volgorde van de bands wordt op de avond zelf vastgesteld. De eerste band start om half 9, de tweede om half 10 en de laatste zal afsluiten rond half 11.

Overzicht:

17 februari: Wilhelm & Freddie, Funk/jazz/trash uit Deventer The Next Top Models, Pop/Rock uit Amsterdam Herman (onder voorbehoud), Folk/Pop uit Arnhem

24 februari: Glasses & Mustaches, Punk/Pop uit Kampen Red Karpet, HipHop uit Deventer Phunxz, Pop/Rock uit Zwolle

2 maart: Ink Warriors, Hiphop/Rock uit Utrecht A Letter Home, Folk/Pop uit Zwolle Braque, Nederpop uit Amsterdam

Kom deze bands aanmoedigen! De entree is gratis!

Artikel delen:
Reacties 6

Reageer