Negende editie Handwerkbeurs Zwolle

Zwolle – De jaarlijkse Handwerkbeurs in Zwolle wordt alweer voor de negende keer georganiseerd. Van vrijdag 17 februari tot en met zondag 19 februari kunnen bezoekers zich weer volop laten inspireren om te gaan breien, borduren en quilten. De Handwerkbeurs is één van de grootste creatieve beurzen in de Benelux.

26-02-2010_handwerk_beurs_ijsselhallen_5.jpg

Exposanten en bezoekers uit binnen- en buitenland komen naar Zwolle, het is een feest voor liefhebbers van textiele handwerken. Op de beurs vinden liefhebbers meer dan 160 verkoopstands. Naast het beursplein vinden bezoekers ook exposities van o.a. Ina Klugt-Berghuis en demonstraties, waaronder een van quiltster Carla Aukes-Wolters. Zij laat zien hoe zij een quilt maakt van Dhaka stof uit Nepal. Deze stof is gemaakt door mensen die lepra hebben gehad en die hiermee weer een leefbaar bestaan opbouwen. Workshoppleinen Naast het beursplein zijn drie workshoppleinen waar diverse workshops gehouden worden, zoals Temari, vilten, verven, borduren, breien, quilten en nog veel meer. Ook het populaire Hoooked Zpagetti garen is aanwezig op de beurs en liefhebbers kunnen een van de gratis Zpagetti workshops volgen.

Openingstijden

De Handwerkbeurs is op vrijdag 17 februari open van 10.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag 18 februari is de beurs open van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 19 februari van 10.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt € 8,00, kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding. Parkeren is gratis.

Kijk voor meer op www.handwerkbeurs.nl.

Artikel delen:

Reageer