Stratenvoetbaltoernooi WVF

Voetbalvereniging WVF houdt op zaterdag 26 mei weer haar jaarlijkse stratenvoetbaltoernooi. De termijn voor inschrijven sluit op 16 mei. 

Het toernooi is bedoeld voor iedereen vanaf zes jaar in Westenholte, Voorst, Frankhuis, Spoolde of Stadshagen. Er wordt gespeeld in vier klassen: heren en dames van 16 jaar en ouder (inschrijfgeld 12 euro per team), jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar en jongens en meisjes van 6 tot en met 10 jaar (allen 6 euro per team). Een team mag bestaan uit maximaal acht spelers en er wordt gespeeld op een kwart voetbalveld met kleinere doeltjes. De deelnemers mogen onbeperkt wisselen. Een zuiver stratenteam bestaat uit spelers van één straat die woonachtig zijn of zijn geweest in Westenholte, Voorst, Frankhuis, Spoolde of Stadshagen. Er is maximaal één dispensatiespeler toegestaan.

Formulier

Geïnteresseerden kunnen in de kantine van WVF een exemplaar van het inschrijvingsformulier bemachtigen of het formulier downloaden via www.wvf.nl. Zij kunnen kunnen dit inleveren bij één van de volgende adressen: R. Zunnebeld, Dilleweg 6; R. Kruise, Brunelweg 13 (beiden Westenholte); R. Pieterman, Elzenmos 148 (Stadshagen). Bij het inleveren moet meteen het inschrijfgeld worden betaald. Deelnemers en toeschouwers sluiten het toernooi af met een feestavond met muzikale begeleiding. Die gaat sowieso door, ook als door slechte weeromstandigheden het voetbaltoernooi zelf moet worden afgelast.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Wie komt/komen de feestavond opluisteren? Ach, ’t is altijd gezellig bij WVF, 26 mei staat voorlopig in de agenda 😉


    Maak melding

Reageer