Briljanten huwelijk voor echtpaar De Haan – Van Veen

Zwolle – De heer en mevrouw De Haan – Van Veen waren zondag 5 februari 2012 65 jaar getrouwd. Burgemeester Henk Jan Meijer bracht het echtpaar op vrijdagmorgen een bezoek om hen te feliciteren. Het echtpaar kreeg een keramieken schaal van de Zwolse kunstenaar Jan Kamphuis, opgemaakt met bonbons, aangeboden.

10-02-2012_echtpaar_de_haan-van_veen_65jr_gehuwd__01.jpg

De heer (Jannes) Gerrit de Haan, is geboren op 15 januari1925 te Brunssum. Mevrouw Johanna Louisa (Annie) van Veen is geboren op 9 oktober 1928 in Den Haag. Ze zijn getrouwd in Den Haag en hebben elkaar leren kennen in de stadsbus. De heer De Haan was in Den Haag voor zijn dienstplicht. Ze hebben twee jaar in Den Haag gewoond en de rest van hun huwelijk in Zwolle. Het echtpaar heeft zes kinderen, achttien kleinkinderen en tweeëntwintig achterklein-kinderen met nummer drieëntwintig op komst.

10-02-2012_echtpaar_de_haan-van_veen_65jr_gehuwd__03.jpg

10-02-2012_echtpaar_de_haan-van_veen_65jr_gehuwd__02.jpg

Mevrouw De Haan werkte voor haar huwelijk in een Parfumerie en tijdens haar huwelijk was ze huisvrouw. Meneer is zijn werkzame leven vertegenwoordiger geweest. Hij verkocht artikelen die door blinden waren gemaakt. hij heeft dit nog mogen doen tot ongeveer 75 jarige leeftijd.
Hun hobby’s waren veelvuldig op vakantie naar Italië en vele dagtripjes met de kleinkinderen maken. Tegenwoordig is het een beetje lezen en televisiekijken. Een leuke anekdote is dat bij hun eerste lustrum (12,5 jr.) ze een optreden hadden van beginnend artiest Rudy Carel. De rekening is nog steeds bewaard.

Met de gezondheid van mevrouw De Haan is het redelijk, die van meneer is helaas wat minder.

Het echtpaar viert ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk een groot feest met familie bij Jan Steen in Heino.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer