Zwolse Harry’s gratis naar Theater Odeon

Zwolle – Alle Harry’s die zich als zodanig kunnen legitimeren krijgen 1 gratis kaart voor de voorstelling ‘De vriendin van Harry’ op dinsdag 21 februari Theater Odeon.

‘De vriendin van Harry’ vertelt het ontroerende verhaal van een man die een levensechte pop als vriendin heeft. De poging van zijn vrienden om hem terug te halen naar de werkelijkheid loopt uit op een hilarische confrontatie. Deze actie is speciaal voor alle Zwolse Harry’s. Zij mogen gratis hun vriendin of vrouw meenemen naar de voorstelling ‘De vriendin van Harry’ in Theater Odeon! Harry’s die gebruik willen maken van deze actie, kunnen langskomen bij het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters om hun kaarten te reserveren.

Actievoorwaarden:

  • De kaarten kunnen (op vertoon van identificatie) gekocht en afgehaald worden bij het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters, Spinhuisplein 14, Zwolle.
  • Geldt niet voor reeds gekochte kaarten.

· De actie loopt van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 februari (zolang er kaarten beschikbaar zijn; op=op).Meer informatie over de actie en over de voorstelling, kunt u vinden op www.odeondespiegel.nl.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer