ROC Deltion ontruimd uit veiligheidsoverwegingen

Zwolle – Vanmiddag om 16.00 uur is sprake geweest van een dreiging voor een schietincident bij het Deltion College. Het Deltion College heeft het dreigement serieus genomen en er is contact gezocht met de politie.

Uit veiligheidsoverwegingen is op voorzorg de school tussen 15.00 uur en 18.00 uur ontruimd geweest. De ontruimingsactie is rustig en zonder bijzonderheden verlopen.

De politie stelt een nader onderzoek in. In het belang van het onderzoek kunnen er verder geen mededelingen worden gedaan.

Lessen en overige activiteiten zullen na vanavond weer doorgang vinden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “ROC Deltion ontruimd uit veiligheidsoverwegingen”

  1. Nee twitter 😉

    best lullig ben nu net 2 weken klaar met mijn stage als beveiliger.
    als ik mijn formulieren niet zo netjes had ingevuld wist ik nu precies wat er aan de hand was.

    kon de desbetreffende persoon dit niet wat eerder doen dan had ik teminste weer een mooie ervaring op zak:)

  2. als jullie dat nou gewoon eens deden zonder iedere pauze weer hetzelfde te doen konden we daar ook eens mee ophouden, jullie zien aleen dat en niet de mensen die wij daadwerkelijk helpen die in nood zijn, bijvoorbeeld met e.h.b.o. gevallen, vertrouw me zonder ons waren jullie een stuk slechter af

  3. Wat was het nu een schietincident of een bommelding.
    @xihoon wat een poeha,

    vertrouw me zonder ons waren jullie een stuk slechter af

    je laat me ontzettend lachen. Maar ja een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dus bedankt.

  4. Bericht door xihoon, op 13 februari 2012 om 18:09
    best lullig ben nu net 2 weken klaar met mijn stage als beveiliger.
    als ik mijn formulieren niet zo netjes had ingevuld wist ik nu precies wat er aan de hand was.

    kon de desbetreffende persoon dit niet wat eerder doen dan had ik teminste weer een mooie ervaring op zak

    Beetje jammer dit, Xihoon… Met een beetje hart voor de zaak zou je deze uitspraak niet doen…

  5. ik kan best geloven dat mensen zeggen: die beveiligers daar staan er aleen om die rokers te pesten, ik zal niet liegen dat daar is ongeveer 90 procent van mijn werk geweest in dat halfjaar, ik draaide dagen van gemiddeld 8 uur, en als je zon 6-7 uur bezig bent met op rokers letten dan maak je weinig mee wat je als ervaring mee kan nemen later als ik daadwerkelijk de beveiliging in ga, natuurlijk het klinkt hard: had dit eerder gedaan dan had ik wat meer ervaring maar dit is hoe ik erover denk: ik heb het niet schriftelijk gezien maar stage is volgens mij een periode om een voorproefje te krijgen wat je later als je verdergaat in dit beroep voor werkzaamheden moet verrichten, ik heb hier een halfjaar gelopen en ik heb naar mijn eigen zeggen veel te weinig kennis opgedaan van waar ik nu eingelijk iedere dag weer in de schoolbanken zit, dit gezegd hebbende: ja het spijt me zeer als dit hard overkomt maar dit is wel hetgeen waar ik voor leer wat ik later waarschijnlijk wel een keer mee zal maken en wat ik dus graag al een keer heb mee willen maken

  6. @Xihoon:
    Het beeld dat jij schetst van de beveiliging is gelijk aan het beeld wat de omgeving heeft over de gemiddelde Deltion-student:
    Zit de halve dag buiten, overspoeld de bussen richting Holtenbroek en Stadshagen, gooit het vuil overal in de wijk neer en hangt rond in het winkelcentrum van Holtenbroek.

  7. en als je zon 6-7 uur bezig bent met op rokers letten dan maak je weinig mee wat je als ervaring mee kan nemen later als ik daadwerkelijk de beveiliging in ga, natuurlijk het klinkt hard: had dit eerder gedaan dan had ik wat meer ervaring maar dit is hoe ik erover denk: ik heb het niet schriftelijk gezien maar stage is volgens mij een periode om een voorproefje te krijgen wat je later als je verdergaat in dit beroep voor werkzaamheden moet verrichten, ik heb hier een halfjaar gelopen en ik heb naar mijn eigen zeggen veel te weinig kennis opgedaan van waar ik nu eingelijk iedere dag weer in de schoolbanken zit, dit gezegd hebbende: ja het spijt me zeer als dit hard overkomt maar dit is wel hetgeen waar ik voor leer wat ik later waarschijnlijk wel een keer mee zal maken en wat ik dus graag al een keer heb mee willen maken

    Als je nu wat minder op rokers had gelet en meer aandacht voor de Nederlandse taal en spelling had gehad, dan was je verhaal wat duidelijker geweest.

Reacties zijn gesloten.