Tweede zonnepanelenactie van start

Zwolle – Na een succesvolle eerste actie afgelopen zomer,  is er voor Zwollenaren nu de tweede mogelijkheid om deel te nemen.  Door mee te doen aan deze actie kunt u tegen een zeer aantrekkelijke prijs een kwalitatief goed PV-systeem aanschaffen en daarmee een groot deel van uw eigen elektriciteit opwekken. Er zijn steeds meer mensen in Zwolle die zelf duurzame energie willen opwekken.  Door collectief gebruik te maken van een subsidieregeling van de Provincie Overijssel en een  contract met een leverancier en installateur af te sluiten, kan de terugverdientijd worden teruggebracht tot minder dan 10 jaar. 

De initiatiefnemers van de Zonnepanelenactie selecteren de meest concurrerende offerte voor collectieve aanschaf en installatie, bundelen alle aanmeldingen en dienen vóór 1 april 2012 een aanvraag in bij de Provincie voor subsidie en organiseren de levering en installatie van uw zonne-energie systeem. Meer informatie over de actie is te vinden op http://buurtenergie.duurzaamzwolle.nl/ of via www.duurzaamzwolle.nl.

Door gebruik te maken van de aanwezige kennis en ervaring   schaft u een kwalitatief goed PV systeem aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs dankzij de provinciale subsidie. Het zorgt voor stabiele energiekosten, doordat  een PV-systeem een aanzienlijk deel van de eigen elektriciteit kan opwekken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar : pvzwolle2@duurzaamzwolle.nl  met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Zij krijgen binnenkort een aanbod met keuze uit verschillende pakketten. 

Artikel delen:

Reageer