Sponsorcontract FC Zwolle en Woonboulevard Zwolle

Zwolle – Voorafgaand aan de wedstrijd van afgelopen zondag van FC Zwolle tegen Go Ahead Eagles heeft de Woonboulevard Zwolle een sponsorcontract ondertekend met FC Zwolle. Voor FC Zwolle was algemeen directeur Edward van Wonderen bij de ondertekening aanwezig. Karel Rikels, voorzitter van de reclamecommissie van de Woonboulevard Zwolle, tekende namens de sponsor. “Wij zijn erg blij met deze sponsorpartner. Het is mooi dat een Woonboulevard Zwolle zich wil koppelen aan ons. Wij zijn als BVO altijd zeer blij als een organisatie als de Woonboulevard zich wil koppelen als partner. Met een Woonboulevard koppel je zo in één keer 15 ondernemers aan je. Daar zijn wij oprecht trots op”, vertelt Jasper Koot namens FC Zwolle. 

img_0714.jpg

Karel Rikels sprak namens de Woonboulevard. “Wij zitten in Zwolle en dragen FC Zwolle allemaal een warm hart toe. De naam Zwolle bindt ons uiteraard extra. We hopen zowel op zakelijk als op sportief vlak elkaar te kunnen versterken. En hopelijk kunnen we volgend jaar allemaal genieten van de Eredivisie in Zwolle. Want FC Zwolle gaat dit niet meer uit handen geven. Wij hebben daar een goed gevoel over. ”

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Volgens mij tekend Karel, alleen maar namens de Woonboulevard. En niet namens alleen Rikels-Reichenbach. Denkt dus dat de woonboulevard bedankt moet/mag worden. Karel zal wel de drijvende kracht zijn geweest om e.e.a tot stand te brengen. Maar alleen namens zijn eigen bedrijf was dit vast niet mogelijk.


    Maak melding

Reageer