Vrouw op scootmobiel beroofd van tas

Zwolle – Maandagavond 13 februari omstreeks 21.15 uur werd een 67-jarige vrouw uit Zwolle beroofd van haar tas. Zij reed met haar scootmobiel over de Burgemeester van Roijensingel. De Zwolse werd ingehaald door een jongen op een fiets, die haar tas van de scootmobiel trok. De vrouw hield de tas in eerste instantie vast, maar het hengsel knapte en zij viel met haar mond op het stuur waardoor een tand knapte. De jongen fietste er – samen met een andere jongen en de tas – vandoor in de richting van de Luttekestraat. 

De politie zoekt getuigen van deze beroving. Het signalement van de berover luidt als volgt: ongeveer 18 jaar, getinte huidskleur, zwarte jas en grijze muts. De jongen die met hem meefietste had een vergelijkbaar uiterlijk: circa 18 jaar, getinte huidskleur en zwart jack met capuchon. Heeft u omstreeks het genoemde tijdstip iets gezien dat verband kan houden met deze zaak? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraag naar team Zwolle-Centrum/Zuid. Anoniem een melding doen kan door te bellen met Bel M. via 0800-7000.
Artikel delen:
Reacties 13
 1. Telkens als ik dit soort zaken lees ben ik weer verbaasd over de brutaliteit! Dat die ettertjes denken dat dit zomaar kan!

  Wat gaat er in je om als je zoiets doet?

  Het ergste is: als je zoiets ziet gebeuren en je rijdt met je auto zo’n misselijk etterbakje aan krijg je het nog zwaarder dan dat ettertje!


  Maak melding

 2. Dat soort lui moet je met de kop onder water in de naastgelegen gracht stoppen en dan snel vast laten vriezen…
  Tuig, andere woorden heb ik er niet voor.


  Maak melding

 3. Bericht door Arie, op 15 februari 2012 om 07:36
  Dat soort lui moet je met de kop onder water in de naastgelegen gracht stoppen en dan snel vast laten vriezen…

  En dan de Stadsgrachtentocht organiseren:D


  Maak melding

 4. Je mag Nederlanders niet uitzetten. Maar dit is bij PVV-stemmers al een verloren discussie. Die hebben de intelligentie niet om erover na te denken.


  Maak melding

Reageer