Egbert Kragt nieuwe hoofdtrainer ZAC

Op maandag 13 februari 2012 om 20.00 uur heeft Egbert Kragt het contract ondertekenen, waarmee hij zich voor minimaal twee jaar – met een optie voor nog een jaar extra – heeft vast gelegd als hoofdtrainer van ZAC. De 45-jarige Egbert Kragt wordt met ingang van het voetbalseizoen 2012-2013 de nieuwe hoofdtrainer van ZAC. Kragt, die nu nog de trainer van eersteklasser ESC is, tekende in “De Voorhorst” op het sportpark Jo van Marle in Zwolle Zuid voor twee jaar met een optie voor nog een jaar extra. 

img_0846.jpg

Vierdeklasser Z.A.C. speelt momenteel in de top en heeft daardoor uitzicht op promotie naar de derde klasse. ZAC staat op dit moment met twee punten voorsprong op “Kloosterhaar” bovenaan in de vierde klasse C. Het bestuur heeft goede hoop op promotie onder leiding van de huidige hoofdtrainer Herman Oosterhaar. Het zou mooi zijn als de nieuwe trainer, na de zomer van 2012 met zijn nieuwe ploeg in de 3e klasse kan starten.

Kragt stond in het verleden onder andere aan het roer bij BAS, KHC en ASC ’62. Met de laatstgenoemde club uit Dalfsen werd hij in 2009 kampioen in de derde klasse. Het bestuur van ZAC is zeer blij met de komst van de ervaren Egbert Kragt en hoopt dat hij volgend voetbalseizoen de jonge ploeg in de derde klasse verder kan kneden. Egbert Kragt volgt bij ZAC Herman Oosterhaar op, die de Zwolse club aan het einde van de competitie 2011 – 2012 verruilt voor KHC Kampen. ZAC oefenmeester Oosterhaar, die in november 2011 al bekend maakte aan het einde van het seizoen bij ZAC te vertrekken, volgt bij KHC trainer Berry Wezenberg op.

Artikel delen:

Reageer