Gezochte Zwollenaar aangehouden

Zwolle – Een 37-jarige Zwollenaar is woensdagmiddag 15 februari, door het Team Executie Strafvonnissen (TES)  van de Bovenregionale  Recherche Noord- en Oost –Nederland, in de gemeente Epe aangehouden. Hij had nog voor ruim 57.800 euro aan geldboetes en vorderingen op grond van de Plukzewetgeving openstaan bij het Openbaar Ministerie, wat neerkomt op 1.178 dagen vervangende hechtenis. De man is ingesloten in het huis van bewaring.

 

Het Team Executie Strafvonnissen (TES) is een samenwerkingsverband tussen de Bovenregionale Recherche Noord- en Oost-Nederland en het Openbaar Ministerie Zwolle. Het TES spoort veroordeelden op die hun straf nog (deels) moeten uitzitten. Daarnaast draagt dit team tevens zorg voor uitleveringsprocedures en voor WOTS-procedures in overleg met het Ministerie van Veligheid en Justitie. De WOTS (Wet Overdracht Tenuitvoerlegging Strafvonnissen) regelt het internationaal overdragen van strafvonnissen, waardoor landen elkaars strafvonnissen ten uitvoer leggen of een veroordeelde zijn straf in het land van herkomst kan uitzitten.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Laat hem er maar voor werken wordt hier geopperd met een prikstok .Nou mij lijkt daar ook niks van terecht te komen want wie controleerde dat.Als deze proleet met een ander op pad wordt gestuurd om dat werk te doen en dot niet wat hem opgedragen wordt ben je geen stap verder.Deze zal ook wel een uitkering hebben zonder vast werk dus geld kost hij altijd


    Maak melding

Reageer