Wim Waanders ereburger van Zwolle

Zwolle – De gemeenteraad heeft de heer W.J.G.M. Waanders benoemd tot ereburger van Zwolle, als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn uitzonderlijke en langdurige verdiensten voor de stad. 

Burgemeester Henk Jan Meijer reikte hem de bijbehorende gouden penning en oorkonde uit in de Broerenkerk tijdens de symbolische start van de verbouw van het monumentale gebouw tot cultuurcentrum rondom boek en media.

20120217waanders1.jpg

20120217waanders2.jpg

 

 

20120217waanders3.jpg
Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik vind het belachelijk al die penningen en onderscheidingen en lintjes die er in de gemeente worden uitgedeeld aan bepaalde figuren.Elke hardwerkende burger uit de gemeente komt de eer net zo toe maar krijgt ook geen onderscheiding en daar heeft dhr Waanders het allemaal wel aan te danken .Want die burgers zorgen er ten slotte ook voor dat zijn bedrijf kan bestaan .


    Maak melding

  2. @pieters: gun het nou toch eens mensen die hun nek uit steken om daarvoor eens wat waardering terug te krijgen. En dat geldt zeker voor Wim Waanders die in de bijna 50 jaar dat hij hier werkzaam is, niet alleen werkgelegenheid heeft geboden aan de stad, maar zich ook heeft ingezet voor de geschiedenis van de stad en de uitstraling van Zwolle ver buiten de stadsgrenzen. Een zeer terechte keuze van ons stadsbestuur!


    Maak melding

Reageer