51- jarige Zwollenaar vermist

Zwolle/Dalfsen – Sinds vrijdagochtend 17 februari 10 uur wordt een 51-jarige Zwollenaar vermist. De man is voor het laatst gezien met zijn fiets op de Grotiuslaan in Zwolle. 

 
politie_logo_4.jpg 
De fiets met rode fietstassen is vrijdagmiddag rond 15.00 uur (beschadigd) teruggevonden op de Dalmsholterweg tussen Dalfsen en Heino. De man is blank, ca. 1.95 m lang en heeft lang blond haar tot op zijn schouders. Hij heeft een stevig postuur met brede schouders en draagt een blauw regenjack met blauw/grijze accenten. Daaronder een zwarte, vilten jas met gouden strepen en een spijkerbroek. Verder draagt hij zwarte werkschoenen. Heeft u de man vrijdag 17 februari na 10 uur vanochtend gezien? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844.


Artikel delen:
Reacties 15
 1. Klagers, kunnen jullie het beter? Meld je dan aan als redaktielid Ik durf te wedden dat de fotografen druk zijn om alles vast te leggen van het carnaval.


  ⚠️ Meld

 2. Hmmm dit bericht mag ondertussen wel aangepast worden… Wekt alleen maar verwarring.

  Mooi dat de persoon in kwestie gevonden is.

  @D’erk, als er zo’n bericht geplaatst wordt dient het ook aangepast te worden als er nieuwe ontwikkelingen zijn. En nee ik heb geen ambitie tot het schrijven berichten op weblogzwolle en ja ik heb wel commentaar op de traagheid. Vrijwillig is niet vrijblijvend.


  ⚠️ Meld

 3. Harry? Is dat niet die blonde blanke man. Beetje stevig postuur en een blauw regenjack met ‘Weblog Zwolle’ op de rug? Die was toch op vakantie in Dalfsen?


  ⚠️ Meld

 4. Iedere dag haalt half Zwolle hier gratis en voor niks zijn lokale nieuws. Blijkbaar in veel gevallen mogelijk gemaakt door Harry. Nu is hij eventjes weg en direct moet er gezeurd worden. Raar hoor.

  WLZ, ga gewoon lekker door met wat jullie altijd doen, want dat doen jullie goed. Niet teveel aantrekken van de zuurpruimen.


  ⚠️ Meld

 5. @wilbert
  Wil jij betalen voor het publiceren van aangeleverde persberichten. Zoals hier gebeurd? Laat me niet lachen en H. Bekijkt de reacties blijkbaar nogal kritisch …


  ⚠️ Meld

 6. Natuurlijk staat er wel eens een copypaste-persberichtje op de site, maar so what? Ik kies de topics wel uit die ik wel of niet lees. Overigens heb ik het niet over dat ik wil betalen voor het nieuws, het gaat me er meer om dat het zo makkelijk zeuren is op dingen die je gratis kan krijgen en waar een hele grote groep mensen wel op zit te wachten. Je kan er ook voor kiezen om niet op deze site te komen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.