Gemeente zoekt ontwikkelaar voor patio’s en rijwoningen

Zwolle – De gemeente Zwolle biedt in Stinspoort (Westenholte) twee locaties aan voor de realisatie van 11 rijwoningen (goedkope koop) en 16 patiowoningen (middenduur). De gemeente is op zoek naar een geïnteresseerde bouwer, ontwikkelaar of corporatie die deze woningen wil ontwikkelen. 

De locatie voor de patio’s is gelegen aan de Voorsterweg en voor de rijwoningen aan de Papaverweg.De verkoop van deze kavels start op woensdag 22 februari 2012. Vanaf dan is de brochure en het inschrijfformulier te downloaden via www.zwolle.nl/stinspoort. Geïnteresseerden hebben tot en met dinsdag 20 maart de gelegenheid om in te schrijven voor deze kavels in Stinspoort. Een loting bij meerdere inschrijvingen behoort tot de mogelijkheden. Deze vindt dan plaats op donderdag 22 maart om 16.00 uur bij notariskantoor Het Notarieel in Zwolle. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Corriene Bredewout, kopersbegeleider gemeente Zwolle, via mailadres: c.bredewout@zwolle.nl of telefonisch via: (038) 498 28 67.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. 16 patiowoningen op dat stuk grond,middenduur ,maak er 12 van en iets grotere kavels heb je veel meer kans op verkoop,als je midden dure sector hebt mag je ook iets verwachten,kijk maar in Stadshagen gingen de duurdere,iets grotere Patios ook eerder weg dan die kleine dingen waar je nog geen fiets in kwijt kunt.


    Maak melding

  2. hallo wiechert ,valt wel mee,het is inderdaad inleveren wat de schuur betreft bij sommige kleine ronde woningen .de rest van de woningen heeft een redelijke schuur ,wij hebben 3kasten ,,2fietsen ,,en een scootmobiel erin staan ..en ja de ronde hoekwoningen kunnen inderdaad geen fiets kwijt …….voor de rest geef ik jou gelijk ,iets minder patio,s bouwen ….wel wat groter ..hoop dat het daar in westenholte goed komt


    Maak melding

Reageer