Het weer: Opklaring aan het begin van de avond

Dinsdag begint de dag bewolkt met af en toe een beetje regen. In de middag blijft het droog en vanuit het westen breekt langzaam de zon weer door. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind en het wordt 6 graden op de Wadden en 8 of 9 graden in het zuidwesten. Waarschijnlijk bereiken de opklaringen pas aan het begin van de avond het oosten van het land. In de nacht naar woensdag ontstaat vooral in het noorden van het land laaghangende bewolking. De temperatuur daalt naar 4 graden in het noorden. 

20120220weerfoto_diezerkade.jpgDiezerkade 

Woensdag is er vrij veel sluierbewolking maar in het zuiden breekt af en toe ook de zon door. In het Waddengebied is de bewolking dikker en kan af en toe een beetje regen vallen. De maxima komen uit tussen 7 graden in het noorden en 10 graden in het zuiden. Daarbij staat een matige tot (vrij)krachtige zuidwestenwind. In de avond trekt een regengebied over het land en neemt de wind verder toe.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. hopenlijk houden de opklaringen vanavond een beetje aan 😉
    foto’s van Harry hebben meestal ook weinig met het weer te maken…veelal gebouwen en straten…voegt m.i. niets toe, geef mij dan maar de grafieken van MarKel    Maak melding

  2. @Emiel, ik vind beiden leuk. De grafieken van MarKel zijn een geweldige aanvulling, waar we al een poosje om hadden gevraagd.
    Maar vind de “weer”plaatjes van Harry meestal een lust voor het oog.


    Maak melding

Reageer