Carnavalsconcert groot succes

Zwolle – Gisteren werd voor de 25ste keer het Carnavalsconcert georganiseerd door de Mommerie. In De Spiegel zaten ruim 1.000 verklede carnavalsvierders te wachten op de verrassing, want dat is het concert elke keer weer voor de feestvierders. Na de traditionele opening met het "Ik ben een Zwollenaar" werd er door de leden van de Mommerie een act opgevoerd waarbij de pakken bestonden uit geraamtes die opgelicht werden door het licht. 

handijkslag_20120221.jpeg 

Na het openings cabaret, waarbij Zwolle op de hak genomen werd, was het tijd voor het hoofdprogramma. Deze keer was het de beurt aan Karin Bloemen en Richard Groenendijk. Karin Bloemen had 8 jaar geleden ook al eens opgetreden bij het concert en haar verschijning was dan ook mooi terugzien. Het publiek werd de gehele show getrakteerd op sketches, cabaret en liedjes. Karin Bloemen begon met het Dorp van Wim Sonneveld, het lied waarmee ze in haar vorige optreden veel emoties los kreeg bij de publiek. Na het optreden was er nog een afterparty in de foyer van de Spiegel. Deze afterparty werd verzorgd door Amazing John.

handijkslag_20120221002.jpeg 

Bij "Lees Verder" vindt u nog meer foto’s.  

handijkslag_20120221003.jpeg

handijkslag_20120221004.jpeg 

handijkslag_20120221005.jpeg

handijkslag_20120221006.jpeg

handijkslag_20120221007.jpeg 

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Hoop dat het convert er volgend jaar nog weer is. Begreep dat de mommerie er mee zou stoppen.
  Zou erg jammer zijn ben 2x geweest, en dit concert hoort zo onder tussen bij het Zwolse carnaval.


  Maak melding

 2. Beste Ingrid,
  Als je het stukje gelezen had, zou je kunnen weten dat jij 23 edities gemist hebt. Echter, er zijn slechts 23 edities geweest. Dus jij hebt 21 edities gemist. Het concert is al echt een onderdeel van het Sassendonkse Carnaval! Ben blij dat jij dit ook al vindt na 2 keer.
  Groetjes,
  Leo.
  PS De Mommerie stopt nog lange niet, nog lange niet, nog lange niet.


  Maak melding

 3. @Leo, waarom zo’n zure reactie, omdat ik niet altijd kan/kon betekent het toch niet dat ik geen carnaval vier en van anderen hoor dat het concert weer geweldig was. Ik vier al jaren carnaval maar kan niet vaak op de maandag. En dat van dat stoppen van de mommerie was iets, wat vorig jaar rond ging. Weet niet of jij een “insider”bent.
  En dus nu aan geeft dat ze door gaan, dat zou alleen maar mooi zijn, vooral omdat ze erg betrokken zijn bij het Zwolse carnaval.  Maak melding

Reageer