Fietser gewond na aanrijding met auto

Zwolle – Op donderdagmiddag 23 februari vond op de kruising van de Rijnlaan met de Biesbosch een aanrijding plaats tussen een fietser en een auto. 

 

Een 28-jarige vrouw uit Zwolle kwam met haar auto vanuit de Biesbosch en zag de van links komende fietser, een 63-jarige man uit Zwolle, over het hoofd. De man werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht alwaar werd geconstateerd dat hij een aantal ribben had gebroken.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Wordt het geen tijd om op deze plek een rotonde te maken. 9 van de 10 automobilisten sorteren hier verkeerd voor. Blijft een rotplek.


    Maak melding

  2. Ik denk eerder dat het tijd wordt dat automobilisten zich er bewust van zijn dat er ook fietsers kunnen rijden. Zo onoverzichtelijk is het nou ook weer niet. De Rijnlaan maakt een bocht in een gunstige richting, wat het zicht op de weg alleen maar gunstig beïnvloedt.

    Ik merk ook vaak met de fiets dat fietsstroken (en helemaal gescheiden fietspaden) betrekkelijk weinig aandacht hebben van automobilisten (als je als fietser op de rijbaan gaat rijden, ziet men je ineens heel wat eerder)


    Maak melding

Reageer