Zwolse puber deelt kopstoot uit

Zwolle – Op vrijdagochtend 24 februari werd een 16-jarige jongeman uit Zwolle aangehouden voor mishandeling.

Hij zou na een onenigheid tussen beiden aan de dokter van Heesweg een andere 16-jarige jongen uit Zwolle een kopstoot hebben gegeven waardoor deze een gebroken neus op liep.

 


Artikel delen:
Reacties 9
 1. Hebben zijn ouders hem geen opvoeding gegeven?
  Er zijn instanties genoeg die dat willen doen tegen betaling van de regering dus……
  aanpakken


  Maak melding

 2. Otero ouders schenken veel te weinig aandacht aan hun kinderen van die leeftijd.De ouders zijn heden ten dage meer met hun luxe probleem bezig .Ze werken vaak beide hebben een groot huis met hypotheek een dure auto voor de deur en willen dan ook nog geregeld op vacantie.En aandacht voor hun kroost is er dan niet meer en dan durven ze ook nog te zeggen zoiets doet mijn kind niet.Ze weten vaak niet eens waar hun kind altijd uithangt


  Maak melding

 3. zouden jullie aub de term ouders weg willen houden het betreft hier zijn moeder zijn echte vader is overleden toen hij 5 jaar was en dat was zeker geen slechte opvoeder.


  Maak melding

 4. Ouders hebben op deze leeftijd vrij weinig meer te zeggen over wat een 16 jarige doet. Als de overheid vind dat ze oud genoeg zijn om alcohol en tabak te kopen, zijn ze ook oud genoeg om te weten wat de inpact van een kopstoot kan zijn. Dus gewoon dat ventje een paar uur laten schoffelen en een dikke boete laten betalen, daar leren ze van. Beetje zielig om de ouders er bij te betrekken.


  Maak melding

 5. het is net of iedereen precies weet hoe het gegaan is ! ik vind dat sommigen hier snel hun oordeel klaar hebben zonder dat ze de voorgeschiedenis weten ! er zal vast iets aan vooraf zijn gegaan en zolang je dat niet weet kun je ook niet oordelen toch ?


  Maak melding

 6. Bericht door zal wel, op 28 februari 2012 om 17:18
  het is net of iedereen precies weet hoe het gegaan is ! zolang je dat niet weet kun je ook niet oordelen toch ?

  Nou vertel maar, of weet je het ook niet.:)


  Maak melding

 7. opletter

  ik weet het ook niet en ik oordeel ook niet over de puber maar over de reacties die hier gegeven worden ! er wordt maar gelijk vanuit gegaan dat het de ouders zijn die het niet goed doen ! het gebeuren zal ongetwijfeld een voor geschiedenis hebben . ik neem niet aan dat er zonder aanlijding een kopstoot wordt uit gedeeld ! waar 2 vechten hebben 2 schuld !


  Maak melding

 8. ik was erbij en de dader had petten gestolen van het slachtoffer
  het slachtoffer ging verhaal halen en vroeg heel beleefd of de dader zn tas kon laten zien
  dit wou de dader niet doen en hij handelde met een kopstoot en ging ervandoor met de petten


  Maak melding

Reageer