Schade na brand woning Berkumstraat

Dinsdagavond omstreeks 21.50 uur was aan de Berkumstraat (Dieze-oost) een kleine brand in een woning. De bewoners van het huis konden zelf de brand blussen.


Foto: Léon

De Brandweer was snel ter plaatse en hoefde geen brand meer te blussen. In het huis hadden een paar kaarsjes te dicht bij de vitrage gestaan. Dat vatte vlam. Door middel van het gooien van water konden de bewoners van het pand de brand zelf blussen. Er was enige schade aan raam en interieur. Er waren geen gewonden, maar wel geschrokken bewoners.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Huisnr heb ik niet op gelet, wel is het een van de laatste huisjes als je richting de Schoolstraat rijd.
  was verder niet ernstig, brandweer was na +-10 minuten alweer weg. ze rukten uit met 3 wagens 😛 terwijl er niets geblust hoefde te worden! zeker weinig te doen daarzoo!!!

  groeten!


  Maak melding

 2. rukten uit met 3 wagens terwijl er niets geblust hoefde te worden! zeker weinig te doen daarzoo!!!

  wat een op merking foei
  de brand weer weet toch ook niet of de brand al geblust is als ze onder weg zijn !wees blij dat ze met 3 wagens waren!  Maak melding

 3. Het was nummer 8,brandweer was in eerste instantie met 1 auto. 2 andere waren op weg terug naar de kazerne maar hoorden het geluid van de 1e brandweerauto en kwamen kijken of dat ze nog van dienst konden zijn.


  Maak melding

Reageer