Geen afvalinzameling in Zwolle op feestdagen

Het afvalbrengstation van ROVA aan de Rijnlandstraat is met Hemelvaart en Pinksteren op donderdag 17 mei en maandag 28 mei 2007 gesloten. Dit betekent dat particulieren en bedrijven op deze data geen afval kunnen brengen.

Op donderdag 17 mei en maandag 28 mei aanstaande wordt er geen afval ingezameld in de gemeente Zwolle. Hierdoor wordt de afvalinzameling als volgt verplaatst:

§ De afvalinzameling van donderdag 17 mei wordt verplaatst naar zaterdag 19 mei.

§ De afvalinzameling van maandag 28 mei wordt verplaatst naar zaterdag 26 mei.

§ De KCA-inzameling via halteplaatsen komt op donderdag 17 april en maandag 28 april te vervallen.

Het kan voorkomen dat het huisvuil op deze data op een ander tijdstip wordt ingezameld dan men gewend is. Men wordt verzocht de container op de dag van inzameling vóór 08.00 uur aan de straat neer te zetten.

Meer informatie over het aanbieden van afval vindt men in de afvalwijzer of op de website van ROVA, www.rova.nl. Met vragen kan men contact opnemen met de klantenservice van ROVA, telefoonnummer (038) 427 37 77.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik mis even iets: dat staat toch ook gewoon in de wijzer die je elk jaar krijgt? Vreemde mededeling… Tenzij dit een bericht is dat altijd de deur uit gaat voor feestdagen… Dan heb ik met pasen wat gemist… 😉


    ⚠️ Meld

Reageer