Eerste Zwolse platenbeurs in cafe De Singel

Zwolle – Het was zondag een komen en gaan van liefhebbers en verzamelaars van het vinyl, het zwarte goud oftewel de 45- en 33-toerenplaten. De dag werd georganiseerd door Cafe de Singel in samenwerking met Stefan Alberts (Zwolle’s Finest Records).

20120226platenbeurs01-2.jpg

Naast Minstrel Music waren 15 particulieren uit het hele land met een stand aanwezig. Men kon er terecht voor diverse muziek genres zoals jazz, rock, hiphop, drum en bass tot aan reggae en folk. DJ Sanne en Mr Minstrel draaiden gezellige muziek deze middag. Vanwege het grote succes wordt nu al nagedacht over een herhaling van deze goed bezochte eerst Zwolse platenbeurs.

20120226platenbeurs01-4.jpg 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Het was absoluut geslaagd. Was er zo rond 16:30u de tent zat goed vol. Eigenlijk een beetje te vol waardoor het wel erg lastig was om een plekje voor de bakken te bemachtigen. Maar toen dat eenmaal gelukt was toch een boel leuke dingen gevonden.

    Voor de volgende editie, die er van mij zeker mag komen, zou ik toch liever een grotere locatie zien. Maar voor een eerste keer was deze editie (voor mij in ieder geval) zeer geslaagd!


    Maak melding

  2. Het was zeker leuk om een beurs in een cafe te hebben; zo kreeg zo`n beurs toch weer een hele andere sfeer. De ruimte was voor ons ook te klein, zeker om ons hele assortiment Jamaicaanse muziek mee te nemen.

    Een correctie op het artikel; die betreft niet de EERSTE Zwolse platenbeurs. Wel de eerste voor de singel maar de platenbeurzen in Zwolle hebben al een lange geschiedenis. En elk jaar in mei / juni is er ook altijd een hele grote beurs!


    Maak melding

Reageer