Q-Park Het Eiland krijgt een nieuwe naam

Zwolle – Per 1 maart krijgt Q-Park het eiland een nieuwe naam: Q-Park Centrum. Hiervoor is gekozen omdat het Centrum de daadwerkelijke locatie is en de oude naam nogal eens voor verwarring zorgde bij bezoekers aan de parkeergarage van Q-Park aan het Noordereiland. Duidelijkheid in locatie is voor de bezoekers van de binnenstad zeer gewenst. Naast de zeer gunstige locatie is deze parkeergarage een kwalitatief hoogstaande locatie. De in het centrum gelegen garage heeft afgelopen jaar een metamorfose ondergaan waarbij nieuwe vloercoatings, extra verlichting en meer betalingsmogelijkheden (PIN) zijn aangebracht.

Uiteindelijk begint en eindigt een bezoek aan de binnenstad bij de parkeergarage en Q-Park Nederland wil  deze ervaring graag zo prettig als mogelijk laten verlopen. Citycentrum vertrouwt erop dat deze naamswijziging eraan bijdraagt dat de bezoekers van de Zwolse binnenstad mede door deze ontwikkeling  een bezoek ervaren als een kwalitatief warm welkom.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Ik stel vooreen naam als “De goudmijn” of “De geldbunker”.
  Zijn wat passender v.w.b. de tarieven.
  Om “even” een boodschap te doen in de stad is ondoenlijk vanwege de hoge tarieven.
  Ben wel blij met het nieuws vandaag van postnl en bol. Meer zullen er volgen. Volgens mij had/heeft een andere organisatie ook al zo’n service (“koala” of zoiets)?


  Maak melding

 2. “Uiteindelijk begint en eindigt een bezoek aan de binnenstad bij de parkeergarage en Q-Park Nederland wil deze ervaring graag zo prettig als mogelijk laten verlopen”

  gelukkig hing er een AED want ik schrok me kapot door de prijs van enkele uren parkeren, Zwolle heeft niet alleen een winkelprobleem (zelfs Meppel is leuker!) maar zeker een parkeerprobleem.


  Maak melding

 3. Raar… mijn winkelen begint en eindigt altijd als ik de stad uit LOOP of FIETS!

  En dan kost parkeren helemaal niks. Zouden meer mensen moeten doen! Ipv te zeuren over dure parkeerkosten na een ritje van niks waar ze alleen maar een dikke kont van krijgen!


  Maak melding

 4. Die Japser is onze held van de binnenstad.
  Uit welke regio kom ik dan volgens jou, en wat geeft jou het beeld dat ik niet fiets? En wat geeft jou het beeld dat ik het makkelijk zonder auto zou moeten kunnen?


  Maak melding

Reageer