Het weer: zacht

Zwolle – Donderdag begint de dag opnieuw grijs. In de middag is er vooral in het zuiden en later ook in het westen kans op wat zonneschijn. Het wordt gemiddeld een graad of 12, waar de zon doorbreekt wordt het maximaal een graad of 14. De wind blijft zwak tot matig en draait van zuidwest naar noordwest.

29-02-2012__weerfoto_koestraat.jpg
Koestraat

Vrijdag maakt het hele land kans op zonnige perioden. Er staat en matige noordoostenwind en het wordt 7 graden op de Wadden tot 13 graden in het zuidoosten. Zaterdag zijn er opnieuw enkele zonnige perioden, maar de bewolking krijgt in de loop van de dag weer steeds meer de overhand. Lokaal kan er ook een spat regen vallen. Het wordt 8 tot 12 graden. Vanaf zondag wordt het wisselvalliger. De kans op neerslag neemt toe. Na het weekend wordt het bovendien een stuk frisser, met kans op vorst in de nachten en soms wat winterse neerslag.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. 😮 Doet me denken aan de tijd dat geweldenaar Kees Prins een film over “Jonny Jordaan” opnam in……mooi Zwolle 😀

    @ Harry, volgens mij is er destijds ook in de Koestraat opgenomen, weet jij dat nog? Weet wel (en vergeet nooit meer) dat ik nadien 2-2,5 uur (tot drammens toe van zijn vrouw die weg moest met hun camper) met Kees Prins heb mogen babbelen in ons Gouveneurs huis. Ok, ik geef toe dat ik via “een radio-Zwolle smoes” op die afspraak ben gekomen……en niet te vergeten, via een bloedmooie regie-assistente 8)

    Na afloop, werkelijk waar, MOEST ik eerst e.e.a. laten bezinken bij de toen nog levende waard van De Tagrijn. Heb Kees later nog 1x op zijn 06 gebeld om em te bedanken……..Kees sr. zou het doorgeven en het 06-nummer heb ik weggegooid……de herinnering was immers al compleet.


    Maak melding

Reageer