Zwolse NVM makelaars maken woningtreintjes

Zwolle – De Zwolse NVM makelaars komen op 13 maart bijeen  om te kijken of zij huiseigenaren blij kunnen maken door de koppeling van huizen aan de woonwensen; de woningtreintjes.

Initiatiefnemer Sybren Karssen van Schep Makelaardij: “We hebben de collega’s opgeroepen om  de huiseigenaren hun woonwens top-3 te vragen. Op 13 maart proberen wij dan alle woonwensen te matchen en er zogenaamde ‘treintjes’ van te maken. Want als er 1 huis wordt verkocht, zijn deze verkopers weer ‘vrij’ om een ander huis te kopen, komen de verkopers van dat huis ook weer ‘vrij’ enzovoorts. De verkopers worden direct ook koper, mooier kan het niet”. De Zwolse NVM makelaars hebben gezamenlijk ruim 1800 woonhuizen te koop en hebben vorig jaar ruim 1000 woningen verkocht.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Ja de makelaars doen er alles aan om hun verdiensten op peil te houden in deze tijd van recessie ze willen wel graag verkopen .Maar hoe staat het er voor met degene die zijn huis verkopen wil heeft die nu wel zo,n haast .Dacht als je minder haast hebt de prijzen ook wel weer beter worden .Maar ja de makelaar wil ook wat want die krijgt het steeds moeilijker om de kop boven water te houden en maakt zich niet druk om de verkoper als hij maar aan zijn trekken komt


  Maak melding

 2. woningmarkt is erg ongezond nu de prijzen nog 30% te hoog zijn wordt tijd voor een goede correctie en dan verkoopt iedereen zijn huis voor de juiste marktwaarde.


  Maak melding

 3. makelaartjes in nood maken rare sprongen !
  ze hebben het het veel te goed gehad (en in slaap gesukkeld)

  laat de slachting nog maar even doorgaan, net als de daling vd huizenprijzen, prima, heel gezond

  makelaartje spelen kan iedereen, leuk voor dames zonder baan.
  beetje voor de kids zorgen, paar uurtjes beetje slap kletsen hoe mooi een huis wel niet is.

  makelaar compleet overbodig tegenwoordig, lang leve de internet veiling, prijstransparantie, geen onderlinge tructjes vd makelaartjes,

  gelukkig zijn ze er zelf nog niet achter, maar dat komt wel 🙂

  tijd voor een kopje thee


  Maak melding

Reageer