Diederik Samsom zaterdag in Zwolle

Zwolle – Diederik Samsom, kandidaat voor het partijleiderschap van de Partij van de Arbeid, zal aanstaande zaterdag 3 maart Zwolle bezoeken om zijn kandidaatstelling toe te lichten en steun te verwerven.

Samsom wil de ‘De PvdA nieuwe energie geven en haar terugbrengen waar ze hoort: in het hart van de samenleving, links van het midden.’Samsom vertelt graag zijn verhaal aan leden en belangstellenden en hij gaat graag met ze in gesprek. Vanaf 16.30 uur zal hij daarom aanwezig zijn in Grand Hotel Wientjes (Pothuiszaal) aan de Stationsweg 7 te Zwolle en rond 17:15 uur zal hij doorreizen naar Almelo. Voor meer informatie over de campagne van Diederik kunt u terecht op www.diederiksamsom.nl.

Artikel delen:
Reacties 62
 1. Ik ben ontzettend blij dat Diederik Samsom zich kandidaat heeft gesteld voor het politiek leiderschap van de PvdA. Als hij wordt gekozen heeft de PvdA een politiek leider die midden in de samenleving staat. Diederik combineert het vuur met een realistische kijk op de maatschappij door zijn ervaringen als straatcoach, in de schuldsanering en gesprekken met mensen op straat en in truckercafé??s. Terecht breekt hij een lans voor de verpleegkundigen, de onderwijzers, de politieagenten en al die andere Nederlanders die dagelijks aan de lat staan en het verschil maken.

 2. Bericht door HV, op 1 maart 2012 om 12:15
  Partij van de Arbeid en Grand Hotel Wientjes goede deal. Zal Diederik wel niet uit eigen zak betalen.

  Je hebt helemaal gelijk,dit wordt betaald door de PVDA zelf,die hebben leden die contributie betalen,snap je?

  Bericht door ElRey, op 1 maart 2012 om 13:05
  Niets aan toe te voegen.:D:D:D

 3. Als Samson wordt gekozen dan denk ik niet dat rechts Nederland daar van wakker ligt. Ik denk eerder dat de SP en misschien Groen Links in de peilingen gaan zakken. Rutte weer blij want dan wordt de VVD weer de grootste partij in de peilingen. 🙂

 4. Bericht door drama, op 1 maart 2012 om 12:13
  Wientjes…… echt PvdA

  Ach Drama, wie het breed heeft laat het breed hangen.;D

 5. Bedankt voor de feiten Zwolse, op 1 maart 2012 om 18:48

  Ge(T)roeptoeter gaat snel en makkeleijk een eigen leven

  Zal Diederik wel niet uit eigen zak betalen.

  Duidelijk uiteengezet El, mooi kort ook 🙂

 6. Bericht door drama, op 1 maart 2012 om 12:13
  Wientjes…… echt PvdA

  Bericht door Assendörper, op 1 maart 2012 om 21:38
  Ach Drama, wie het breed heeft laat het breed hangen

  Opa Assie ben je boos dat het niet in Pierik is, beetje klein he zo’n buurtcafe.:D

 7. Laat um toch nog ff op 2 staan. Plasterk was al na het terugtreden van virtuoos Wouter Bos mijn favoriet…maar Diederik komt zeker dichterbij. En wat hield Albayrak goed stand afgelopen maandag tegen het getreiter van Jeroen (zo kennen we hem) maar ook van Paul (:o)

  Ach, kan wel een lijstje maken maar ben niet eens lid.

 8. Bericht door Opletter, op 2 maart 2012 om 13:13
  Opa Assie ben je boos dat het niet in Pierik is, beetje klein he zo’n buurtcafe.

  Dat buurtcafé is veel te klein voor dat soort evenementen mijn jonguh. Volgens mij had die Diederik ;D veel beter de WRZV hallen af kunnen huren. Ben nog nooit bij Wientjes binnen geweest en ga er dit keer ook niet naar toe. Jij wel?:)

 9. Hoe reageerde Diederik toen je de tip smste Assie? “Wat jammer, te laat ik heb al geboekt” of “Alles in Zwolle is goed, heb gewoon wat te vertellen en Zwolle is een geweldige stad!” of “Heb je WRZV-aandelen?”
  ……vertel, vertel en snel?

 10. Sinds ik de gsm “van de baas” een jaar of 2 a 3 geleden kwijtraakte, wilde ik geen nieuwe meer….omdat ik er immers ook altijd op afgeef. Gaat prima, prepaidje mee “van de baas” de dame die daar over gaat vond van de week wel dat ze vaak nieuw beltegoed moest bijkopen. Maar ja….zet dat maar eens af tegen de kosten van een gsm met abo 😉

  We zijn in goed gezelschap, JC (je weet wel, de man van Danny) moet er ook nixxx van hebben.

  Koken? Zou geloof ik al zo’n 25 jaar stagelopen bij mijn directrice; maar het is er nog nooit van gekomen. Die kooklessen van die kerel op het chatlog (naam ff kwijt) heb ik toen serieus overwogen (met Derk overigens).
  —–
  On topic: wat vind je mis met Diederik?

 11. Bericht door dick, op 2 maart 2012 om 21:39
  —–
  On topic: wat vind je mis met Diederik?

  Ik heb die kerel nog nooit ontmoet en weet dus niet wat ik er van moet vinden maar jij hebt mijn reactie van 1 maart 21:27 uur toch wel gelezen?

 12. Welke media? Je denkt toch niet dat het mij wat uitmaakt dat hij de opvolger wordt van de legendarische Grote (bijna) Kale LeiderT?;D

 13. Alle denkbare media.

  Je kent “hij” dus wel, je lijkt tenminste te weten dat ie vandezelfde partij is als die uitstekende bestuurder met fatsoen, inlevingsvermogen, eerlijkheid en een sociaal hart. Of bedoel je een ander?

 14. Die “hij” ken ik allen van naam. Die eigenschappen die jij opnoemt hebben heel veel Nederlanders en daar hoef je geen PvdA’er voor te zijn.8)

 15. Bestuurder niet maar de rest wel hoop ik. Met die eigenschappen bereik je niet veel in de politiek. Je loopt hier wel weer een hoop reclame te maken voor die PvdA.

 16. Assie zit al bij Wientjes, Dick, in gespannen afwachting… Als Samsom tegenvalt heeft hij tenminste zijn eerste 😮 ervaring bij Wientjes. Ben benieuwd hoe de koffie hem smaakt.;)

 17. Vrees dat

  Bericht door dick, op 3 maart 2012 om 13:54
  Assie, waar ben je? Deze staat echt nog open
  Toch stel ik um aan jou, al was het maar omdat wij in gesprek zijn en die topper in mooi Mokum zit.

  morgen na Studio Sport nog niet beantwoord is, omdat Assie hier natuurlijk niet op de inhoud gaat reageren. “Koffie” is ut makkelijkst dan: zet um op Assie!

 18. Kom net bij Wientjes weg. Ze hebben me de toegang geweigerd omdat ik sportschoenen aan had en andere schoenen heb ik niet. 🙂

 19. Bericht door dick, op 3 maart 2012 om 13:54
  Assie, waar ben je? Deze staat echt nog open

  Ik zit hier. Misschien wel ja. Ik heb jou ook nog een vraag gesteld en heb daar ook geen antwoord op gekregen.

 20. @ Assie 15:49, Vreemde zaak zeg. En Lutz http://nu.pvda.nl/pagina/Lutz-Jacobi.html komt er wel in op haar gezondheidssandalen. Schijnt ook niet veel schoenen nodig te hebben. Hier zit er nog 1 trouwens. Maar het deurbeleid ligt natuurlijk aan het Neo-Liberalebeleid van de familie Wientjes. Bel hem eens! Dat zou ik niet pikken, misschien kan Bernard deze netelige kwestie eens met zijn partijgenoten en boezemvrienden Jort KelderT en Marky Mark bespreken? Pfff weinig liberaals aan. Zomaar iedereen weigeren om de verpakking.

 21. Mooi dat je dit erkend Assie

  Bericht door dick, op 3 maart 2012 om 13:54
  Assie, waar ben je? Deze staat echt nog open
  Toch stel ik um aan jou, al was het maar omdat wij in gesprek zijn en die topper in mooi Mokum zit.

  Welke vraag mag ik nog beantwoorden?

 22. 😮 15:52 al troeptoeteren, geef aan dat ik (zo je weet ELKE vraag) je vraag graag beantwoord als ik maar weet hoe de vraag luidt…..Kom nog eens met

  Bericht door dick, op 3 maart 2012 om 13:54
  Assie, waar ben je? Deze staat echt nog open
  Toch stel ik um aan jou, al was het maar omdat wij in gesprek zijn en die topper in mooi Mokum zit.

  en je lijkt opeens wel verdampt 🙁

 23. Uh Assie, voor het geval je het overzicht kwijt ben, je weet dat ik je graag help. Hier gaat het over:

  Je gaat jezelf toch niet herkennen in
  uitstekende bestuurder met fatsoen, inlevingsvermogen, eerlijkheid en een sociaal hart?…Jij:Met die eigenschappen bereik je niet veel in de politiek………. Bericht door dick, op 2 maart 2012 om 22:57
  Is de maatschappij misschien?

 24. @Dick

  Ik heb jou gemist. We hoeven niet te kiezen op welke partij we stemmen. De leden nu de persoon die het best het sociaal-democratische gedachtengoed kan behartigen. Voor zover dat bij mij nog niet vaststond, na vandaag helemaal: Diederik Samsom, beide voeten op de grond, middenin de samenleving en oprechte passie!

 25. Dick, voor het geval je het overzicht kwijt bent geraakt.

  Antwoord op vraag 1:
  Bericht door Assendörper, op 2 maart 2012 om 22:55
  Bestuurder niet maar de rest wel hoop ik.

  Antwoord op vraag 2:
  Bericht door Assendörper, op 3 maart 2012 om 15:52
  Misschien wel ja.

  Bericht door dick, op 3 maart 2012 om 18:00
  Welke vraag mag ik nog beantwoorden?

  Dat was deze:
  Bericht door Assendörper, op 2 maart 2012 om 21:16
  Hoe werkt dat bij jou dan?

  Eigenlijk ben ik helemaal niet zo benieuwd naar jouw antwoord.

 26. Je vroeg je af of ik ook de neiging had bitterballen in stront te verwerken? Je zult begrijpen dat ik dat niet letterlijk bedoelde. Ok dat is ook een grappig beeld.

  Maar ik bedoel, jou neiging lekkere, fijne, waterindemondlopende schoonheid en lekkernijen af te zeiken…..Nee Assie, nooit last van gehad. Sterkte d’r mee verder 😛

 27. Hallo meneer de Dagdromer, ik denk niet dat je me helemaal begrepen hebt maar dat vind ik niet erg want jij begrijpt wel vaker iets niet. Dat was niet mijn vraag. Ik heb mijn vraag duidelijk gesteld en lees het nog maar eens een keer na. De bitterballen waren overigens heerlijk en zit nu te wachten op een biefstukje die ik bij een Italiaans restaurant heb besteld en zie wel wat daar van overblijft. Ik zeik toch geen bitterballen af Dickie? Je zel alleen wat daar van overblijft en toen vroeg ik aan jou hoe dat bij jou zit. Als je het nog niet snapt dan wil ik die vraag nog wel een keer herhalen met een nog duidelijkere toelichting. Het is wat met die “bruggenbouwers”. Er valt nog een hoop werk te doen voor die Samsom maar vrees het ergste.:'(:'(:'(

 28. 😮 Hoop dat Assie met zijn aanhef mij bedoelt :D:D:D

  Mag ik je een treffend stukje muziek laten horen? de live-versie

  Ff harder zetten; doe ik ut ook :D:D:D

  🙂 Agut iets was niet Assies vraag,…oh. “Ik heb duidelijk….lees” Maar geen quote. Te moelijk Assie “quoten”….je zult begrijpen dat ik geen tijd wil besteden aan nodeloze zaken. Nee, zo je weet is arrogantie mij vreemd. Het gaat om “tijdverspilling”…..tijd is mijn kostbaarste bezit.

  Volgens mij ben je zelfs in staat bitterballen af te zeiken. Rest de vraag wie het zeikend geluid wil horen.

  Als je het nog niet snapt

  HET is jouw boodschap neem ik aan? Mag ik vriendelijk bedanken 😉

  On topic: Het is idd geweldig om je tenminste in te zetten een “bruggenbouwer” te zijn. Er zijn, vooral de laatste tijd al teveel “klovenscheppers” op gestaan.

  Samsom: een échte bevlogen en sociaal gedreven bruggenbouwer.

 29. Bericht door Assendörper, op 4 maart 2012 om 19:31
  Opa Assie, de tijd is nu anders. Ik mag het niet zeggen maar doe het toch, je bent een oude zeikerd!:)

Reageer