Zwolse bluesformatie zoekt figuranten voor videoclip

Zwolle – De spiksplinternieuwe bluesformatie De Blauwe Vingers is op zoek naar figuranten voor een videoclip rondom de nieuwe single Halte Rechts. Het nummer beschrijft op fascinerende wijze de alledaagse blues van de wijken Holtenbroek en Stadshagen met buslijn 1 als centraal thema. De opnames starten begin maart, aanmelden kan nog tot vrijdag 9 maart. Er wordt niet geselecteerd op ervaring.

blues.jpg

De Blauwe Vingers is het nieuwste project van bluesmaker Anne-Maarten van Heuvelen welke zijn sporen in de blues al lang en breed verdiend heeft. Van Heuvelen is onder andere bekend van zijn werk met The Hills Chain Gang, Black Top en NO Blues en speelde op zowel Nederlandse als Amerikaanse podia. Sinds zijn studententijd voelt Anne-Maarten zich verbonden met Zwolle wat voor hem dé aanleiding is om met zijn driemansformatie De Blauwe Vingers op zoek te gaan naar de alledaagse blues in de Hanzestad.


Samen met dichter Dennis Gaens maakte de band kort geleden hun eerste nummer Halte Rechts, over de route van een buslijn. Aangemoedigd door enthousiaste reacties en een bijzondere stad zetten de mannen hun zoektocht voort. Op zoek naar de pijn, het geluk, de verhalen en de muziek van alledag trekken zij de wijken in; saxofonist Martijn “Tinez” van Toor, Tse Kao, en Van Heuvelen voorop.

Aanmelden

Voor de opnames van de nieuwe videoclip zijn De Blauwe Vingers op zoek naar figuranten voor de opnames in maart. Lijkt het je leuk om deel te nemen in een videoclip of wil je eindelijk eens je eigen wijk in de spotlights zetten? Stuur dan voor vrijdag 9 maart een mail naar info@deblauwevingers.nl met naam, adres en telefoonnummer. Wellicht maak jij dan je opwachting in de videoclip van de nieuwste Zwolse sensatie. Voor meer informatie rondom De Blauwe Vingers kun je terecht op www.deblauwevingers.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer