Tim Akkerman pakt uit in Zwolle!

Zwolle – Na zijn vertrek bij DI-RECT heeft leadzanger Tim Akkerman alles behalve dan stil gestaan. Twee jaar geleden besloot Akkerman een nieuwe muzikale weg in te slaan. Dit leidde tot het prachtige intieme solodebuut Anno. Vrijdag 9 maart brengt de singer-songwriter zijn nieuwe werk live ten gehore in Zwols poppodium Hedon.

tim.jpg
Foto: Stephanie Pistel

Naast het voorprogramma van Joey Kang stelt Tim Zwols talent in de gelegenheid de avond te openen. Daarnaast komt hij woensdag 7 maart naar Zwolle voor minioptreden op Landstede EN een geheime akoestische sessie ergens in de stad. Na een succesvolle theatertour eind 2010 en begin 2011 zal hij met zijn vaste band wederom bewijzen dat hij vaker naar zijn hart moet luisteren. Met het prachtige debuutalbum Anno op zak zal Tim met zijn band de zalen omtoveren in zijn muzikale wereld. Laat je meeslepen in een avond vol sfeer, fijne muzikanten en de charme van zijn stem.

Win supportslot Tim AkkermanMuzikaal talent uit Zwolle opgelet. Tim Akkerman wil namelijk onbekend lokaal talent in Zwolle de mogelijkheid geven om zich op het podium voorafgaand aan zijn optreden in Hedon in de spotlights te spelen. Elk muzikaal talent mag zich aangesproken voelen om een nummer in te sturen, maar let wel, de muziek moet enigszins passen bij de muziek van Tim. Uit alle inzendingen zal Tim zelf met zijn band een keuze maken. Inschrijven kan door een mailtje met url naar muziek of nummer te sturen naar info@timakkerman.nl.

Showcase op Landstede en …Ter promotie van het optreden in Hedon komt Tim Akkerman woensdag 7 maart ook naar Zwolle. ’s Middags om 12:30 uur zal hij een aantal nummers akoestisch spelen in het theater van Landstede locatie het Dokterspad.

Aan het eind van de middag vindt er een sessie plaats op een geheime locatie in Zwolle. Ergens in de stad zal Tim een aantal nummers ten gehore brengen en waar dat is zal Hedon langzaam maar zeker bekend maken. Houdt hiervoor Hedons’ Twitter, Facebookpagina en www.hedon-zwolle.nl scherp in de gaten, want het gaat om een unieke kans om nummers van Akkerman in een intieme setting live te horen.

TIM AKKERMAN

support: JOEY KANG

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Vrijdag 9 maart

Open : 20:30 uur

Aanvang : 21:00 uur

Entree : € 12,50 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer