Spooktocht voor jongeren in Westenholte

Zwolle – Zaterdagavond vond voor jongeren in Westenholte een spannende Spooktocht plaats. De startplaats was aan de Beukenallee. Diverse groepen deden aan de tocht mee. De tocht leidde langs een aantal posten in de omgeving van de Zwolse wijk.

spooktocht_5.jpg

De eerste post was gelijk aan het begin van de Spooktocht; een pop slingerde van achter een muur de weg over. Maar tijdens het neerhangen van die pop dachten enkele automobilisten dat men iemand aan het ophangen was. En dus stond er binnen mum van tijd drie politieauto’s bij de post. Na een goed gesprek kon de Spooktocht verder gaan. Er waren veel leuke posten. Van clowns met een kettingzaag tot spoken met vlees en graven. Te veel om op te noemen. Een route door het donker van ongeveer 5 kilometer. Men deed ongeveer 1,5 a 2 uur over de route. Na terugkomst aan de Zalkerdijk kon men genieten van een broodje frikandel en een beker warme chocolademelk. Het was reuze gezellig. De organisatie was goed geregeld.

spooktocht_4.jpg

spooktocht_2.jpg

spooktocht_3.jpg

spooktocht_1.jpg

spooktocht_6.jpg

spooktocht_7.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Super geslaagde spooktocht, vrijwilligers allemaal heel erg bedankt, zonder jullie was dit niet haalbaar geweest! En speciale dank aan onze hoofdsponsor Noordman Vloer- en Raambekleding voor het beschikbaar stellen van de locatie. De kinderen hebben enorm, en bij terugkomst vooral lekker warm, genoten.


  Maak melding

 2. @markel

  Het ging me indd niet in de koude kleren zitten 😉
  Ben normaal lui en pak graag de auto maar wat een tocht.

  Maar zeker genoten 😉

  😀 hulde aan de “spoken”


  Maak melding

Reageer