Informatie over zonnepanelen

Zwolle – Consumenten en bedrijfsleven kunnen de komende 2 weken gratis informatie avonden bijwonen met eerlijke en objectieve informatie over zonnepanelen. Zonnepanelen zijn in 2012 rendabel geworden voor nieuwbouw, bestaande woningen en bedrijven.

De markt van zonnepanelen en zonne-energie is sterk in beweging. Er is een wildgroei ontstaan van leveranciers en aanbieders. Het internet staat vol aanbiedingen van fabrikanten en leveranciers. Zelfs energiemaatschappijen bieden zon gerelateerde producten aan. De consument wordt overspoeld met informatie. Vaak is de informatie niet uniform of vergelijkbaar.

Maar hoe zit het nu eigenlijk ? Kan de afnemer van zonnepanelen echt geld verdienen en kosten besparen met pv cellen ? Als antwoord op al die vragen organiseert Matrix Installatie Adviseurs B.V. informatieavonden met eerlijke en duidelijke informatie over zonnepanelen.

Begrippen en vaktermen worden op deze bijeenkomsten duidelijk uitgelegd. (o.a. de termen wattpiek en salderen). Ook wordt antwoord gegeven op vragen als: waar moet een dak aan voldoen om interessant te zijn voor zonnepanelen ?

Het Enschedese adviesbureau Matrix Installatie Adviseurs BV is specialist op het gebied van ontwerp en advisering van duurzame installaties. Het bedrijf organiseert de komende 2 weken een 6 tal informatie avonden voor consumenten en bedrijfsleven. De avonden zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de werking en toepassing van pv panelen. Dit geldt dus voor huiseigenaren, huurders, VEV (appartementen), midden en klein bedrijf, agrariërs, stichtingen, verenigingen, maar eigenlijk iedereen die een plat of schuin dak heeft. De avonden zijn nadrukkelijk bedoeld voor de inwoners uit de hele provincie Overijssel. Goede voorlichting is juist nu erg belangrijk omdat de provincie Overijssel tot 1 april 2012 een zeer interessante subsidie van wel 30 % van de aanschafwaarde verstrekt. Een voorwaarde is dat 25 deelnemers in een straal van 6 kilometer gelijktijdig de subsidie aanvragen. Vanzelfsprekend biedt Matrix Installatie Adviseurs BV aan om dit te regisseren.

|De avonden worden gehouden in Deventer 12 maart Zwolle 13 maartAlmelo 15 maart Hengelo 19 maartOldenzaal 20 maart Enschede 21 maart.

Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden en aanvang is 19.30 uur.Aanmelding kan via de website van het bedrijf: www.matrix-ia.com/zonnepanelen

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer